• Mooi Mens!

    Gerwin is bij ons thuis geweest om alles omtrent de uitvaart te bespreken, een week voordat mijn man zou overlijden.  Gerwin had een luisterend oor en kon ons uitstekend adviseren en begeleiden bij het maken van beslissingen. Het contact voelde direct goed en vertrouwd. Iets wat tijdens het hele proces is gebleven.  Gerwin had oog voor detail waardoor wij terugkijken op een mooie en persoonlijke uitvaart. Het zijn juist de kleine dingen waaruit blijkt dat Gerwin absoluut een vakman is! Ik vond het fijn dat hij menselijk bleef en zou hem omschrijven als een warme persoonlijkheid. Het persoonlijke gedichtje wat hij voordroeg tijdens de uitvaart bevestigde dit. Het klinkt vreemd om hem aan te raden. Maar bij een volgende keer weet ik wie ik neem. Gerwin nogmaals enorm bedankt! Ingrid en de kinderen.  

    Ingrid de Graaf januari 2020
  • Nogmaals perfect en mooi.

    Nadat Gerwin tot in de perfectie , mooi en integer de uitvaart had verzorgd van mijn lieve vrouw, Gerda de Goede-Pijpers in Juli 2018 moest ik helaas wederom vragen om de diensten van Gerwin. Op 6 oktober 2019 overleed helaas onze lieve vader toch nog geheel plotseling. Van te voren had ik Gerwin toch al gesproken over hoe en wat. Gerwin was helaas op vakantie maar Nel Rietbroek pakte dit ook perfect op. Niets dan lof over beide personen.  De zorg tijdens en ook de nazorg was gewoon weer goed en dat voelt goed aan. Ik wil jullie namens mijn moeder en broers nogmaals bedanken voor de goede zorgen. Het zijn zeer integere mensen en ben blij dat ik hun ondanks de droeve gebeurtenissen heb leren kennen. Peter de Goede en familie

    P. de Goede 17 december 2019
  • Fijn afscheid

    Ook namens onze kinderen, DANK JE WEL voor de fantastische begeleiding bij de crematie van Jan. Alles was tot in de puntjes verzorgd. We kregen veel complimenten van familie en vrienden, (en dat waren er veel!!). Ga zo door, heel veel succes

    Jetty Dijkstra 19 november 2019
  • Eens komt het einde, eens komt het einde, is het gedaan

    Mijn moeder praatte daar niet graag over. Maar met het weinige dat ze erover kwijt wilde, wisten wij wel hoe we haar een passende uitvaart konden geven. Uit ervaring wisten wij dat de verzorging daarvan bij Gerwin Toebes uitvaartverzorging in goede handen zou zijn. Nel Rietbroek ging op zeer respectvolle wijze om met onze wensen. Nel geeft veel persoonlijke aandacht, is heel attent en professioneel. Ze is altijd heel stijlvol, maar niet te formeel, gekleed. In samenwerking met Gerwin heeft zij het mogelijk gemaakt om de uitvaartplechtigheid tot een goed afscheid te maken. En ook daarna bleef de betrokkenheid groot. Dat stellen wij zeer op prijs. Bedankt voor alle goede zorgen!

     

    Cora Gerla 20 november 2019
  • Warm en Betrokken

    Wat te doen als je (schoon)vader overlijdt? De begeleiding van jou Gerwin, in deze verdrietige periode, was warm, natuurlijk en betrokken. Je hebt haarfijn weten te vertalen hoe het afscheid van onze (schoon)vader moest zijn. Je bent te allen tijde bereikbaar, ook voor de nazorg. Nogmaals dank!

    Henk Kalkhaar 14 november 2019
  • Uitvaart moeder en oma, mevr. Donders-Zwaga

    Beste Gerwin, Dank je wel voor jouw  professionaliteit en persoonlijke aandacht  bij de  uitvaart van onze Moeder en  Oma. Je hebt heel veel meegedacht en ingevuld en daardoor is haar uitvaart warm en speciaal geweest.  

    Carla Verheul 31 oktober 2019
  • Mooi afscheid

    Ik heb het als heel mooi ervaren. Alles was perfect geregeld.  Alles was mooi op tijd en als we op het laast nog wat wilden veranderen was dat geen probleem. Ik zou zo weer voor jou kiezen. Bedankt voor alle fijne en goede zorgen.  

    Kinderen en kleinkinderen van Mw. Bot 31 oktober 2019
  • Een mooi afscheid

    We hopen allemaal dat wij de mensen die ons lief zijn dicht bij ons kunnen houden.Helaas komt er aan een eind van een leven ook een moment van afscheid.Wat is het dan fijn dat er mensen zijn zoals Gerwin Toebes die je met raad en daad kunnen bijstaan. In de wens van onze vader hebben wij zijn leven gevierd en afscheid genomen. Gerwin begreep heel goed wat de wensen waren, zorgde dat deze vervuld konden worden, nam alle zorg voor zijn rekening en bleef op de achtergrond aanwezig als er behoefte was aan hulp. Wij kijken terug op een mooi en warm afscheid. Dank je wel Gerwin!  

    De kinderen van Pe Bruin 28 oktober 2019
  • Zeer tevreden

    Wij hebben een gesprek gehad betreffende onze wensen voor onze toekomstige uitvaart. Wij zijn op een heel nette manier door Gerwin Toebes geholpen bij het bespreken en invullen van onze wensen in een handig uitvaartwensenboekje. Onze dank is dan ook op zijn plaats. Natuurlijk hopen wij Gerwin op korte termijn nog niet nodig te hebben, maar het geeft ons een gerust gevoel dat onze wensen bekend zijn.

    Fam. de Graaf 27 augustus 2019
  • Betrokken, Professioneel en Deskundig

    Reeds voor het overlijden van mijn man en onze vader hebben wij, kennis gemaakt met Nel Rietbroek. Het voelde direct goed, ook bij mijn man zelf en we hebben dan ook niet getwijfeld om gebruik te maken van de diensten van Nel Rietbroek en Gerwin Toebes. Met grote professionaliteit, warme betrokkenheid en oog voor detail hebben zij ons bij gestaan in de moeilijke dagen na het overlijden en in de aanloop naar en tijdens de afscheidsdienst. Op de achtergrond werd alle administratieve rompslomp tot de puntjes geregeld en er werd goed de tijd genomen om zaken te regelen zoals wij dat graag wilde.  Ook nog weken na het overlijden bleef Nel betrokken en geïnteresseerd in ons verwerkingsproces. Wij zouden iedereen dit fijne team aanbevelen om tijdens deze moeilijke tijd bij te laten staan en te begeleiden met het maken van de lastige keuzes. Onze dank is groot, namens Elly Sijmons + kinderen

    E. Sijmons 9 juli 2019
  • Gerwin is een gevoelsmens

    30 april is mijn vader te komen overlijden. Mijn broer en ik waren erg bang voor alle nazorg die er aan zat te komen. Gelukkig was daar Gerwin Toebes. Gerwin een hele lieve zachtaardige man die hart heeft voor zijn werk. Dat hebben wij aan alles gemerkt. Gerwin heeft alle zorgen voor ons weggenomen en er een prachtige uitvaart van gemaakt. Ondanks dat het budget klein was, heeft hij er alles aan gedaan om wat moois voor ons achter te laten. Gerwin begreep precies wat wij nodig hadden en heeft elke dag met ons contact gehouden in die lastige tijd. Gerwin is een echt gevoelsmens. Hij geeft je het gevoel alsof jij de enige bent die iemand is verloren. Dat vind ik erg knap en voelde voor ons ook erg persoonlijk. Gerwin verdiende aan het einde geen hand maar een knuffel. Gerwin, je bent een fantastische man en je bent geweldig in je werk. Zonder jou was het misschien toch allemaal anders geweest, bedankt daarvoor.

    Daan en Jules de Boo 19 juni 2019
  • Repectvol en Warm

    Wij hebben eenmalig een afspraak gemaakt toen wij wisten dat mijn moeder zo ernstig ziek was dat zij zou komen te overlijden. Nel kwam bij ons, mijn moeder was toen nog relatief "goed" Nel gaf aan dat zij dat een prettige ervaring vond. Je ziet en spreekt iemand. En krijgt daar dan wel een beeld bij van hoe iemand is, hoe iemand kan zijn. Ook al was het heel kort.. Ik snap precies wat ze bedoelde. En wij vonden dat ook heel fijn. Als je iets fijn kan vinden aan zo n moeilijke situatie als deze. Dit was in April 2018, op 13 Maart 2019 is mijn moeder na een heftige periode overleden. De "zorg" die Nel aan en voor ons en onze vrouw /moeder heeft gegeven is zeer warm en respectvol te noemen. Alles is tot in de puntjes geregeld. En er is met veel aandacht naar alles gekeken. Hoe mijn moeder dingen wilde, hoe wij dingen aangevuld wilden hebben en ook op financieel gebied is er goed gekeken naar wat er haalbaar was. Na het overlijden,tijdens en na de crematie is er ook goed contact geweest. Heel fijn alles in goed overleg met mijn vader/ons. Met het ophalen van de urn is ook enorm met ons mee gedacht. En met de flexibiliteit van Nel en Gerwin hebben wij het as van mijn moeder nog voor moederdag bij mijn vader kunnen brengen. Dat gaf hem een gerust gevoel. Graag willen wij jullie via deze weg nogmaals bedanken voor wat jullie gedaan hebben. Mvg Jolanda

    Jolanda 4 juni 2019
  • Optimale ontzorging en steun

    Ervaring: Emotioneel een heftige periode wanneer, jaren na mijn vader, uiteindelijk ook mijn moeder overlijdt. Als oudste kind ben je dan ineens 'de wettelijke vertegenwoordiger' en word je geacht allerlei beslissingen te nemen. En dat in een periode waarin je hoofd met hele andere dingen bezig is. Ik had helemaal geen zin om over bepaalde zaken na te moeten denken; terwijl we wel wilden voldoen aan de wensen van onze moeder. Wat heerlijk was het om te ervaren dat er mensen zijn zoals Nel Rietbroek en Gerwin Toebes. Die jou en je naaste familie bij de hand nemen en alle zaken rondom het overlijden in de gaten houden; je helpen met het maken van keuzes en het dan ook goed voor je regelen. Nel is een warme persoonlijkheid, die de situatie en sfeer uitstekend aanvoelt, heel voorkomend is en overal op let. Ze geeft tips, stelt voor, begeleidt, regelt, voorkomt, troost, maar dringt zichzelf niet op. Ik voelde me van het begin tot het eind uiterst respectvol ondersteund en ontzorgd. Daarmee verwoord ik ook het gevoel van de gehele familie. Achteraf ontvingen we echt heel veel positieve reacties van personen, die de uitvaart hadden meegemaakt. En naast Nel stond Gerwin, die op de achtergrond duidelijk aanwezig was om zaken zoals advertenties, kaarten, en verzekeringspolissen te regelen. Alles keurig, snel en overzichtelijk. Ik kan U dit duo van harte aanbevelen. Wij hadden ons geen betere begeleiding voor kunnen stellen. Nogmaals Heel Hartelijk Dank daarvoor. Ook namens mijn zus Els en de andere familieleden.

    René van Dijk 9 mei 2019
  • Van harte aanbevolen

    Het overlijden van een ouder is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Je wilt heel graag dat het een warm en waardig afscheid wordt. Gerwin voelt heel goed aan wat de wensen zijn en stelt de juiste vragen om de uitvaart geheel naar wens voor te bereiden en uit te voeren. Wij hadden al heel goede ervaringen met Gerwin. De uitvaart van mijn beide schoonouders heeft hij ook perfect geregeld. Gerwin is een warm mens en heel prettig in de omgang. Hij laat de initiatieven aan de nabestaanden, adviseert en begeleidt waar nodig en ontzorgt in een proces waarin dit echt heel welkom is. Wij kunnen terugkijken op een heel mooi afscheid van mijn moeder dat door Gerwin perfect is geregeld!

    Dirk Breeuwer 2 mei 2019
  • Meer dan tevreden!

    Niets dan lof voor de respectvolle manier waarop Gerwin en Nel de uitvaart van mijn man hebben verzorgd. Ze waren zeer betrokken en altijd bereikbaar. Dankzij hun adviezen en persoonlijke benadering werd het een mooie plechtigheid. Mijn (schoon)kinderen en ik kijken dan ook met meer dan tevredenheid terug op de super sympathieke samenwerking met deze fijne mensen.

    R. Kinkhouwers 12 april 2019
  • Ontspannen proces, geweldig

    Beste Gerwin, Tijdens de laatste weg van mn vader, was je op verzoek altijd bereikbaar, en was een prettig luisterend oor en gaf mogelijke opties aan, maar liet de keuzes aan ons. Dit gaf ons enorm veel rust en steun. Het hele proces verliep geheel, vloeiend en volledig conform onze wens. Hartelijk dank voor de geweldige ontzorging.

    Jan Driesen JR 6 april 2019
  • HeInteger

    Over de persoonlijke en integere benadering van Dhr. Toebes. Erg mooi gedaan.

    Heer Goede 01 oktober 2018 
  • Mevrouw

    Wij bedanken Nel voor de verzorging van de uitvaart van mijn man en vader, alles tot in de puntjes verzorgd. Onze dank daarvoor.     

    Willy Hoogerwaard 23 mei 2018 
  • Heel lief

    Mijn vader is 3,5 maanden overleden. Nel was zo lief voor ons. Begeleid tot het einde.    

    mevrouw Admiraal - de Goede 20 mei 2018 
  • Van begin tot het eind

    Van begin tot het einde goed geregeld. Wat besproken werd, werd ook nagekomen.  

    heer Laan 09 mei 2018 
  • Dankbaar

    Toen in januari onze moeder onverwachts overleed, hebben wij veel steun gehad van Gerwin Toebes. Nel Rietbroek kwam dezelfde avond en heeft ons heel vakkundig en menselijk bijgestaan. Ze voelde perfect aan hoe we het wilden en hield met al onze wensen rekening. Toen Nel op de dag van de crematie helaas geen stem meer had, heeft Gerwin Toebes het van haar overgenomen. Daaruit bleek dat ze een perfect op elkaar ingespeeld team zijn. Onze moeder heeft een prachtige crematie gehad. Wij als vier dochters zijn heel tevreden met hoe Nel en Gerwin ons daarin begeleid hebben. Nogmaals onze hartelijke dank!

    Fam. Martin 30 april 2018
  • Uitvaart moeder 

    Op de dag van het overlijden van onze moeder tot aan de nazorg zijn wij Nel erg dankbaar. Wij danken je voor de goede uitvaart en begeleiding. Wij zijn zeer tevreden.

    Truus en Marga 17 april 2018
  • Mevrouw

    Als je iemand speciaal verliest en van verdriet niet meer helder kunt denken is het zo belangrijk dat er mensen zijn die dat wel kunnen. Gerwin en Nel zijn die mensen. Vanaf het moment van overlijden van onze moeder tot aan de nazorg hebben Gerwin en Nel het ontzettend professioneel aangepakt. Geen vraag of last minute verandering was teveel. Zelf toen we op de dag van de uitvaart ‘venue’ moesten veranderen hielden ze het hoofd koel. Gerwin en Nel, hartelijk dank voor de mooie uitvaart, jullie hebben ons verdriet iets draaglijker gemaakt.

    Linda Semeins-Allen 21 februari 2018
  • Had niet beter gekund

    Op de dag van het overlijden van mijn zus kennis gemaakt met Gerwin Toebes om de uitvaart te regelen. Door een ontzettend scherp observatie- en inlevingsvermogen kwam Gerwin met ideeën, waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben, maar wel bij ons op het lijf geschreven waren. Alles is van A tot Z besproken met enorm veel respect en warmte naar ons toe. Mijn zus heeft in de tijd dat zij haar verzekering afsloot een heel goede keus gemaakt om dit bij Gerwin Toebes Uitvaartverzorging te doen, en voor ons was Gerwin een lot uit de loterij. Dank je wel voor de mooie uitvaart, het had niet beter gekund.

    Karin Amsen 01 februari 2018
  • Uitvaart Moeder

    Beste heer Toebes, Wij willen u hartelijk danken voor de persoonlijke begeleiding rond de uitvaart van onze Moeder, Schoonmoeder en Oma. We hebben de verdrietige tijd mede dankzij uw nuchtere kijk en met gevoel voor wat de nabestaanden nodig hebben op een prettige manier beleefd. Zelfs bij de verzorging na het overlijden van onze moeder was u direct aanwezig en hielp daar waar het kon. Ook de condoleance was perfect geregeld. Nogmaals veel dank namens de gehele familie.

    Margot Bakkum 08 januari 2018
  • Alles was tot in de puntjes verzorgd.

    Bekend 18 december 2017
  • Zorgvuldige dienstverlening op een prettige en persoonlijke manier..

    We hebben voor en na het overlijden van onze broer de dienstverlening van Nel en Gerwin als heel zorgvuldig ervaren. Ze waren aanwezig op een prettige en persoonlijke manier bij het verdrietige afscheid van onze dierbare broer. Elke wens of vraag die we hadden pakten ze onmiddellijk op, dat gaf veel steun en rust. Dank jullie wel! 

    Marga Conijn 27 november 2017
  • Zeer Zorgvuldig

    Alles zeer zorgvuldig besproken en geregeld met respect. Altijd tijd voor ons. Een opluchting om zo behandeld te worden. De aanbieding van een zeer compleet geheel.

    Fa. v.d. Kamp 27 november 2017
  • Zeer vriendelijk geholpen

    De uitvaartondernemer heeft ons goed begeleid en trad niet te veel op de voorgrond. Hij kwam zijn afspraken stipt op tijd na.

    Familie Zoon 19 november 2017
  • Veel steun gehad

    Dhr. Toebes is een echte steun geweest bij het regelen van de uitvaart van onze moeder. Goede raad en begeleiding in een voor ons zeer moeilijke tijd.

    mevrouw Langras-Hamels 01 november 2017
  • Gewoon goed 

    Het overleg en de begeleiding door mvr. Rietbroek was van af het begin tot de weken na de begravenis gewoon goed.

    heer de Jongh 26 oktober 2017
  • Toch één ding beneden verwachting.

    Een prettig mens, dat is in het kort gezegd hoe ik Gerwin Toebes heb ervaren. Iedereen heeft wel iemand in zijn familie of kennissenkring waarvan je zegt het is altijd fijn als hij erbij is of het nu leuk of triest is. Gerwin kwam bij ons zo over, hij probeerde zich in ter leven in de wensen die de familie had omtrent de uitvaart van mijn stiefvader. En dat lukte erg goed, daar waar nodig gaf hij aan wat de mogelijkheden waren en dat zijn er veel maar ook de gevolgen van beslissingen. Het gaf ons in deze hectische periode vooral rust en vertrouwen dat de uitvaart zou verlopen zoals wij het graag wilden. Die rust kwam door check, check en nogmaals check vanuit Gerwin of hij het goed begrepen had wat wij wilden. Ook het terugkoppelen van elke afspraak door hem geeft rust. Dit resulteerde in een uitvaart die ver boven de verwachting uitkwam dan dat wij hadden durven hopen. Ook na de uitvaart nam Gerwin nog contact met ons op om de nazorg te begeleiden en te helpen waar hij kon. Ja en dan toch één ding beneden verwachting. De factuur deze kwam lager uit dan de raming die Gerwin vooraf had aangegeven. De kosten zijn uiteraard niet het belangrijkste bij een uitvaart maar ook dit was een prettige ervaring. Gerwin heel erg bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

    Fred Redlich 05 oktober 2017
  • Perfect inlevingsvermogen

    Half juni is mijn moeder overleden. We hebben direct contact gezocht met Gerwin Toebes Uitvaartverzorging/Gerwin Toebes, die in no-time op de stoep stond. Alles werd snel, adequaat en met een gezonde dosis nuchterheid geregeld, precies zoals mijn broer en ik dat wilden. De dagen daarna tot en met de uitvaart was het contact uiterst plezierig en to-the-point. Al onze wensen zijn uitstekend ingevuld. Een groot compliment voor Gerwin.

    Ronald Pieters 13 augustus 2017
  • Heel erg bedankt voor jouw professionaliteit

    Op 26 juli 2017 heeft Gerwin Toebes de hele uitvaart van onze vader - Fransicus van Buëren - helemaal perfect geregeld. Ondanks het verdriet kunnen wij - en dan spreek ik mede namens mijn moeder, mijn zus, mijn broers, mijn zwager, schoonzussen en klein- en achterkleinkinderen - terugkijken op een bijzondere uitvaart. Gerwin heeft aan alles gedacht tot in de kleine details. Ook zaken waar we zelf helemaal niet aan dachten, ook financieel heeft hij met onze moeder meegedacht. Ook het respect wat hij heeft, zijn vriendelijkheid en zijn professionaliteit. Heel hartelijk dank!

    Werner Redlich 27 juli 2017
  • Hartelijk dank voor de goede zorgen!

    Na de enorme schok door het plotselinge overlijden van mijn zus Mieke van Dorp, was het een troost samen te werken met Gerwin, die werkelijk op alle punten ervoor heeft gezorgd dat wij als familie eervol afscheid hebben kunnen nemen. Een paar punten die mij persoonlijk zjjn opgevallen: - de rust en professionaliteit die Gerwin uitsraalde bij alle gesprekken en discussies over details; - de ervaring die boekdelen spreekt; - het respect waarmee Gerwin een ieder behandelde; -het geduld! - het afscheid van Mieke in de opbaarruimte en vandaar naar de rouwwagen; - de verbindingen (teksten) tussen sprekers/muziek die Gerwin maakte tijdens de uitvaartdienst; - het duidelijk aangeven dat de dienst is afgelopen en het leiden van de aanwezigen langs de kist; - de afwikkeling na het vertrek van alle aanwezigen ( opname van de plechtigheid, linten mee in een doosje, verzameling van spulletjes en kaarten). En tot slot de stijlvolle kleding van Gerwin en zijn medewerkers. Hartelijk dank Gerwin voor de waardige uitvaart van mijn onvergetelijke zus.

    Trudi van Dorp 12 juli 2017
  • Stijlvol, zorgvuldig en een fantastische samenwerking

    Na het overlijden van mijn vader heb ik Gerwin gebeld die een paar uur later voor een eerste gesprek kwam. Geen idee wat ons te wachten stond! Al snel werd duidelijk dat Gerwin weet wat er in mensen omgaat na het verlies van een dierbare en hij wist ons kalm en overtuigend gerust te stellen. Van ons werden slechts een paar dingen verwacht en hij zou de rest regelen. En zo is het ook gegaan! Bij de voorbereidingen konden we met alle vragen bij Gerwin terecht. Een bijzonder prettige samenwerking in een moeilijke periode. Natuurljk was er verdriet maar dankzij de optimistische houding van Gerwin geen somberheid. Bij de uitvaart zelf was ik bijzonder gecharmeerd van de stijl en waardigheid waarmee alles zich voltrok. Alles was PERFECT geregeld. Heel speciaal was dat Gerwin's laatste woorden richting mijn vader "Goede reis" in het Maleis waren, ter ere van het feit dat mijn vader daar was geboren en zijn jeugd had doorgebracht. Nogmaals enorm bedankt Gerwin!

    Fred van Rijn 08 juli 2017
  • De heer Gerwin Toebes heeft alles heel goed, met veel aandacht en liefde gedaan.

    Mw. Helenklaken-Schimnick 09 maart 2017
  • Aanbevolen

    Wij bevelen Gerwin Toebes Uitvaartverzorging aan. Wij zijn erg tevreden, hebben geen punten wat juist beter kan. Het was helemaal naar onze wens. Wil jullie hiervoor nog bedanken.

    Familie Donkersloot 08 maart 2017
  • Open en toegankelijk

    Gerwin, Langs deze wijze willen wij jou nogmaals bedanken voor de wijze waarop jij de uitvaart van mijn vader hebt verzorgd. Jij voelde prima aan hoe moeizaam sommige relaties zijn en hebt ervoor gezorgd dat een ieder de ruimte kreeg om op zijn of haar manier afscheid te mogen nemen. Het was een waardige, nette uitvaart, waarbij je rekening hebt gehouden met de situatie. Daarnaast hebben wij de open en toegankelijke manier van benadering als prettig ervaren. Nogmaals dank.

    Erik en Sheila Balvert 27 februari 2017
  • Een jaar na het overlijden van mijn vader Arie Wittebrood.

    Gerwin, Een jaar na het overlijden van mijn moeders echtgenoot, onze vader en opa; worden wij verrast door het opsturen van een kaart met een prachtig gedicht je. Ook dit maal getuigd dit van betrokkenheid, respect en warmte. Op deze wijze een blijk van nazorg. Het is echt heel erg mooi en sterkt ons in deze tijd. Dankjewel Gerwin!! Natuurlijk hopen we dat het nog heel lang duurt, liever helemaal niet nodig is om van je diensten gebruik te maken. Maar zeker is dat we je weten te vinden.

    Marijke de Roos 26 februari 2017
  • We hielden er een goed gevoel aan over

    de heer Gerwin Toebes heeft ons zeer goed begeleid en ons enorm gesteund in het gehele proces dit heeft ons een goed gevoel gegeven.

    heer Pistoor 08 februari 2017
  • Alles werd super geregeld door Gerwin

    Wij zijn heel erg tevreden over hoe Gerwin Toebes de begrafenis en het afscheid van mijn vader heeft geregeld! Gerwin was echt een grote steun en heeft ons bij alles heel goed geholpen. Gerwin heeft zelfs z'n vakantie wat verkort om gelijk na de euthanasie alles dezelfde avond nog in werking te zetten, zoals het regelen van een mooie kist, het gelijk netjes opbaren van mijn vader, de keuze van een mooie kaart etc. Gerwin heeft ons echt een grote zorg ontnomen. Ook voor mijn moeder was hij een grote steun en echt een lieverd! Wij kijken nu terug op een heel mooi afscheid en hebben er een mooie herinnering bij. Alles is precies verlopen zoals we het ons vooraf hadden voorgesteld/ hadden 'gehoopt'. Nogmaals hartelijk bedankt, Gerwin! 

    Sylvia Schouten 25 januari 2017
  • Uitvaart Mw. G. de Roos

    Bij mij is Gerwin Toebes Uitvaartverzorging; ... Gerwin Toebes. Hij heeft de uitvaart bijzonder persoonlijk en vakkundig begeleidt. Wist vrijwel direct de essentie van het karakter waarin de uitvaart plaats moest vinden te raken, en heeft daarop op een bijzonder betrokken manier gestuurd.

    H. van der Horst 28 december 2016
  • Veel steun

    Ik heb veel steun ondervonden van mijn uitvaartverzorger. Hij hielp mij en gaf prima advies. De uitvaart was zoals ik wenste.

    Bekend bij Gerwin Toebes Uitvaartverzorging 28 december 2016
  • Uitvaart M.J. van Oostrum

    Beste Gerwin, Langs deze weg willen wij jou bedanken voor de prachtige uitvaart van onze vader/opa/overgroot opa. Iedereen die we spreken vonden het een prachtige en rustige uitvaart. Nogmaals bedankt. met vriendelijke groet, L.Pistoor en familie

    L.Pistoor 23 december 2016
  • Uitvaart Logan

    Beste Gerwin, Als ik de verschillende reacties in het gastenboek lees, dan kunnen wij dat ook alleen maar beamen. Warmte, hartelijkheid, vakbekwaamheid en respect staan hoog in het vaandel. Dit heeft de uitermate droevige uitvaart van het pasgeboren kindje van onze dochter en haar vriend kunnen verzachten en alle familieleden heel goed gedaan. Gerwin, nogmaals onze hartelijke dank voor jouw perfecte begeleiding. Met vriendelijke groet, Fam. Bult

    Frans Bult 15 december 2016
  • Altijd aanbevelen

    Wij zullen Gerwin Toebes Uitvaartverzorging altijd aanbevelen door onze zeer positieve ervaringen met het overlijden van mijn moeder/schoonmoeder. Alle contacten vanaf het eerste moment met de heer Toebes de uitvaartverzorger zijn bijzonder warm en behulpzaam geweest, zeker gezien er sprake was van bewindvoering. Alles werd duidelijk gecommuniceerd. Wat ook heel erg troostrijk en mooi was, was dat men mijn moeder zo prachtig en respectvol heeft verzorgd! Heel veel dank daarvoor. Verder was de uitvaart prachtig en ook zeer persoonlijk begeleid door de heer Toebes. Niets dan lof, met veel dank!

    Bekend bij Gerwin Toebes Uitvaartverzorging 07 december 2016
  • Van A tot Z perfect geregeld

    Beste Gerwin, Nadat onze zus na een korte opname in het ziekenhuis is overleden was onze wens om haar in besloten familiekring te cremeren. Het was een mooie uitvaart. Op een warm persoonlijke en respect volle manier heb je ons daarin bijgestaan en alles tot in de puntjes was geregeld, van A tot Z. Je bent een vakman en een warm persoon onze dank daarvoor.

    Leo Overhand / June Bolle Overhand 01 oktober 2016
  • Mevrouw 

    Lieve Gerwin, Wat ben jij een kanjer en zeker in je werk. Ik ben blij dat ik je na al die jaren weer heb ontmoet. Ik kan geen woorden bedenken om aan te geven wat jij voor ons hebt betekend in de periode na het overlijden van mijn vader. Na het overlijden van mijn vader heb je ons in alles zeer goed geholpen. Tijdens de uitvaart heb je zelf ook mooie woorden gesproken met veel respect. Hierdoor hebben wij ook diep respect voor jou gekregen. Bedankt voor je hulp. Groet, Familie Coppens

    M. Coppens 20 september 2016
  • Begeleiding van de uitvaart van onze moeder 

    Beste Gerwin, Niet voor de eerste keer was jij " onze man " bij een uitvaart van één van onze dierbaren, in dit specifieke geval van onze moeder. Ook nu weer gaf jij blijk van jouw medeleven maar bovenal was de begeleiding, de verzorging en organisatie van het afscheid van moeder buitengewoon goed geregeld. Niets wordt aan het toeval overgelaten en jouw persoonlijke aandacht kenmerkte jou ook dit keer weer. Wij houden aan het afscheid van onze moeder een goed gevoel over en daar ben jijzelf debet aan. Nogmaals onze hartelijke dank, wij hopen je een keer onder een ander gesternte weer eens te ontmoeten. Met vriendelijk groet, Namens de familie, Henk Stenneberg

    H. Stenneberg 15 september 2016
  • Dank voor begeleiding afscheid geliefde vader

    Beste Gerwin, Mijn geliefde vader is helaas in augustus 2016 overleden. Afscheid is ondanks zijn ziekte en hoge leeftijd niet makkelijk. Er moest in korte tijd veel geregeld worden. Op de rouwcirculaire ontbrak een deel van het adres. Zonder vragen of opmerkingen ontvingen we direct nieuwe circulaires. Je begeleiding was respectvol, duidelijk, vakbekwaam en prettig. Ook zonder poespas. Ook langs deze weg danken wij jou daarvoor. Daarnaast werk je met mensen die mijn vader hebben opgebaard. Wil hen niet vergeten te vermelden. Zij hebben hun werk meer dan goed gedaan. Mijn vader zei altijd dat zijn lichaam hem altijd goed gediend had, we moesten er ook na zijn dood goed voor zorgen, dat is gelukt.

    Ronald 04 september 2016
  • Prachtig gedaan!

    Gerwin, Ik kan met geen woorden beschrijven wat jij voor ons hebt betekend in deze moeilijke tijd. Na het plotseling overlijden van mijn vader, heb jij ons in de juiste banen geleid met veel zorg en begeleiding. Zonder jou hadden we de mooie uitvaart voor mijn vader niet op deze manier kunnen bewerkstelligen. Je doet je werk met een diep respect voor de overledene en de nabestaanden. Voor deze prachtige eigenschap, hebben wij ook een diep respect voor jou gekregen. We hebben je steun ontzettend gewaardeerd en ik weet zeker dat niemand het beter had kunnen doen dan zoals jij het hebt gedaan. Ontzettend bedankt!

    Monique van Dok 03 augustus 2016
  • Nogmaals bedank!

    Beste Gerwin, Nadat onze goede, alleenstaande vriend Henk na een kort ziekbed was overleden was het onze wens om voor hem een mooie uitvaart te verzorgen. Op een warme, persoonlijke en respectvolle manier heb je ons daarin bijgestaan en alles tot in de puntjes geregeld van begin tot het eind. We kunnen terugkijken op een bijzonder afscheid met mooie herinneringen in de familie-afscheidskamer van het crematorium in Heerhugowaard. Prachtige gelegenheid, intiem en sfeervol voor een kleine bijeenkomst. Nogmaals onze dank, je bent een super vakman en bovendien een warm persoon! Lieve groeten, familie Nauta familie v. Stipriaan

    Gerwin Toebes 09 juni 2016
  • Zeer prettig

    Ik heb het als zeer prettig ervaren. Veel zorg werd uit handen genomen. Ook al is het een zware tijd, het voelde goed.

    S. Huisman 02 juni 2016
  • Een Speciale dan k aan jou Gerwin

    Een speciale dank gaat uit naar de Uitvaart Vereniging Gerwin Toebes Uitvaartverzorging. Mijn Man is gestorven in Kavala vaste Land van Griekenland Wij hebben ons huis op het eiland Thassos Griekenland. Het is een prachtig groen eiland, wij hebben er genoten. Helaas is mijn man 25 Februari gestorven. En of het zo moest zijn onze schoonzoon Martien Sikkelerus is ook door Gerwin Toebes Uitvaartverzorging Verzorgd. Op Kavala was toevallig ook Gerwin Toebes Uitvaartverzorging. Daar de Heer Gerwin Toebes die uitvaart ook zo goed heeft verzorgd, van Martien, hebben mijn Kinderen ook de Heer Gerwin Toebes gebeld. Mijn man heeft een lange reis gemaakt van kavala naar Athene en van Athene naar Zurich in Zwitserland, dan terug nar Amsterdam .Ik was zelf Dinsdag al bij mijn dochter Marijke. En Donderdag`s kwam mijn man,. Gelukkig hebben wij met twee vriendinnen mijn man nog gezien in Kavala. Daar hij daar in Amsterdam is aangekomen heeft Gerwin gezorgd dat hij in Amsterdam in een Speciale kamer had ingericht waar mijn man kon staan, voor dat hij gecremeerd werd. Dat was fijn wij hebben met de kinderen en kleinkinderen die Opa nog wilde zien hem een laatste groet en kus konden brengen.{ Een laatste groet persoonlijk.} Dat was heel fijn. Want ik heb persoonlijk niet meer met hem kunnen praten. daar hij in 5 dagen is gestorven!!! De Crematie was erg goed en fijn door Gerwin, kinderen en kleinkinderen, dan alle familie en vrienden, samen de Crematie tot een prachtig sfeervol en mooie teksten is verlopen. Nogmaals iedereen dank je wel. Maar in het bijzonder de heer Gerwin Toebes. Ik moet nu allleen verder wat heel moeilijk is. Ook mijn hond Zoy is 1 April overleden en hier begraven. Dank jullie wel voor alles liefs Marianne Wittebrood. Ook voor mijn kinderen en kleinkinderen heel veel dank, want Opa was er voor jullie op welke manier dan Ook!!! Liefs Oma Wittebrood op het eiland Thassos in de Plaats LImenaria Griekenland. Dag lieve schat Opa ik heb altijd van je gehouden en nogxxxxxx!!!!!

    Mevr M. Wittebrood-Brakenhoff 29 mei 2016
  • Bedankt voor de goede begeleiding.

    Hierbij willen wij Nel Rietbroek bedanken voor de fijne en goede begeleiding bij het overlijden van mijn man. Het eerste contact was direct goed. Het begrip omtrent de persoonlijke wensen rondom de crematie. Ik heb meerdere mensen horen zeggen "dat een afscheid" in kleine kring zo mogelijk kan zijn. Wij hebben als gezin hier een goed gevoel aan over gehouden. Nogmaals bedankt.

    Margriet Snoeks-Drenth 18 mei 2016
  • Bedankt

    Wij willen Nel Rietbroek hartelijk danken voor de warme en professionele begeleiding van de uitvaart van onze vader. Alles was prima geregeld en de communicatie tijdens het voorbereiden van de uitvaart verliep zeer vlot. Al met al kijken we met tevredenheid terug naar de uitvaart!

    Fam. Postma 18 mei 2016
  • Zeer persoonlijk en erg begripvol

    wij willen Nel Rietbroek erg bedanken voor de zeer goede/persoonlijke en warme samenwerking na het overlijden van onze moeder/oma . Zij stond altijd voor ons klaar met raad en daad ,niets was haar te veel. Verder een goed verzorgde uitvaart erg professioneel en alles naar tevredenheid verlopen. Bij deze willen wij Gerwin Toebes Uitvaartverzorging en Nel Rietbroek voor alles bedanken.

    Fam de Wit te Assendelft 05 mei 2016
  • Als een warme deken

    de begeleiding van de overledene en de daarbij begeleiding van naaste is zo als en warme deken over ons heen gekomen. Gerwin Toebes begeleidde ons met alles wat een enorme rust gaf en hij was ook heel begaand. Ook stukje nazorg is gewoon heel relaxed. echt super tevreden.

    mevrouw Jong-Terpstra 26 april 2016
  • super

    Gerwin nogmaals wij ( Danielle en Dennis en Michiel) zijn super tevreden met hoe de uitvaart van Edward geregeld was. Zoveel rust en zorg die jullie uitdragen naar zowel de overgebleven familie als uit eerbied naar Edward. En de raad die je gaf bij het regelen van dingen Zelfs het stukje nazorg was zo vertrouwd alsof je elkaar al jaren kende, Nou was dat oppervlakkig ook wel maar toch de rust straalde jij als zowel Nel ( niet te vergeten) zo uit dat ik je zo weer zou vragen. Om in Edward zijn woorden te spreken je bent een klasse vent.

    esther jong 07 april 2016
  • Tevreden

    Alle moeite werd gedaan om ons prima te begeleiden. Er werd goed meegedacht en de adviezen waren heel goed.

    P. Groenland 29 maart 2016
  • Warm, persoonlijk en professioneel

    Beste Gerwin, We hebben het al persoonlijk tegen je gezegd, maar willen je via deze weg nogmaals laten weten hoe waardevol jij bent geweest rondom de uitvaart van onze Jely. Ons verdriet is groot en er moest ineens heel veel geregeld worden. Jij gaf ruimte aan ons verdriet, maar had tegelijkertijd hele waardevolle adviezen, waar we je (achteraf) heel dankbaar voor zijn. Het was een prachtig en zeer persoonlijk afscheid. 

    Fam. Wondaal-Baljon 18 maart 2016
  • Altijd terecht

    Je kunt met vragen altijd terecht, zodat je weet wat er gaat gebeuren.Vriendelijke en adequate begeleiding van de heer Toebes.  

    Mw. T. Opdam - Pieterse 17 maart 2016
  • Gerwin een Warm, persoonlijk en vakkundig man met oog voor detail

    Gerwin, We hebben het al persoonlijk aan je geschreven, maar zet hier heel graag nogmaals neer. Ondanks het grote verdriet om mijn moeders man, onze vader en opa kijken wij met een warm gevoel terug over hoe de aanloop naar de uitvaart en de uitvaart zelf verlopen is. Het was best moeilijk omdat mijn vader uit griekenland moest worden overgevlogen maar ook dat heb je vakkundig en respectvol met ons samen gedaan. Je bent een geweldige vakman en een warm persoon. Wat ook nog heel mooi was hoe de rouwauto de straat in reed en jij voorop liep dat getuigd van groot respect voor de overledene. Wat ons betreft een steun en toeverlaat voor, tijdens en na uitvaart.

    Fam Wittebrood 17 maart 2016
  • Zeer tevreden

    Beste Gerwin, Wij willen je laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de manier waarop jij met je medewerkers de zorg rond de uitvaart van mijn man en onze vader hebt geregeld en begeleid. Het was persoonlijk en je geeft ons, ondanks dat je het druk moet hebben, het gevoel dat wij de enige klant zijn en dat je alle tijd voor ons hebt. Wij kunnen met een goed gevoel terugkijken op deze periode, mede dankzij jullie inzet. Dank je wel hiervoor. Wij wensen jou en je medewerkers veel succes en alle goeds.

    Familie Wakkers 02 maart 2016
  • Naar wens

    De uitvaart op zich wordt keurig naar wens vervult. De mensen die er werken zijn zeer betrokken.

    Mw. Volkens-de Boer 27 februari 2016
  • Warme professionele persoonlijkheid

     Gerwin Toebes is een warme, professionele persoonlijkheid. Alles werd gedoseerd gebracht en tot in de puntjes verzorgd. Hij dacht actief mee om alles voor ons goed voor elkaar te krijgen zonder aandringen. Hij heeft oog voor detail. Wij zouden zwarte letters op de kaart, maar Gerwin vond tijdens het maken rode letters mooier. Hij kwam dit "persoonlijk" laten zien (kan ook via de mail), omdat wij eerst zwarte letters hadden. Door zijn meedenken werd de kaart warmer en persoonlijker. Tijdens de crematie was hij respectvol naar de overledene. Knikje bij de kist, elke spreker een vers glas water. Even aandacht voor de sprekers. Alles werd gestuurd zonder dat je er erg in hebt. Gerwin was er voor ons, en dat hebben wij als heel prettig ervaren.

    Een zeer tevreden familie 09 december 2015
  • Begrip en vrijheid

    Het begrip en de vrijheid van Gerwin Toebes om eigen invulling te geven aan dit afscheid. Wel duidelijk op de achtergrond aanwezig voor de praktische zaken.

    Mw. M. Hoffmann-Munier 07 december 2015
  • Goede uitvaartman

    Gerwin Toebes , goede uitvaartman. Regelt alles netjes.

    Dhr. Busch 03 december 2015
  • Waardig afscheid

    Afscheid nemen blijft altijd lastig. Op het moment dat onze moeder overleed na een lang ziekteproces hebben mijn broers en ik meteen aan Gerwin Toebes gedacht om ons te helpen dit afscheid zo prettig mogelijk te laten verlopen. Immers, Gerwin had ons bij het overlijden van onze vader ook perfect bijgestaan. Zo ook nu weer is Gerwin onze steun en toeverlaat geweest rondom het afscheid van onze moeder. Dit maakte dat we als kinderen ons bezig konden houden met foto's, teksten etc. en Gerwin eigenlijk de rest deed. Enorm bedankt Gerwin! 

    Verhofstad 29 september 2015
  • Heer Toebes bedankt

    Wij zijn de heer Toebes veel dank verschuldigd. Er werd op zeer respect volle manier omgegaan met het overlijden van mijn vrouw /moeder en oma. Voor ons als nabestaanden was dit zeer prettig. Ook bij het verzorgen van de rouw - en bedankkaarten was hij een zeer waardevolle hulp. Daarna bij het ophalen van de as bus en het verzorgen van de urn was heel fijn. Wij als nabestaanden, bedanken hem zeer. Gerwin bedankt. 

    R.P.Overeem 09 september 2015
  • Buitengewoon goed en betrokken

    Bij de ziekte van onze broer, Peter, heb ik veelvuldig contact gehad met Gerwin. Met zijn prettige manier van communiceren was er snel een ongedwongen sfeer. Mee denken over de kaart welke wij zelf hadden gemaakt en ook met tips komen om alles goed te regelen. Daar heb je wat aan. De crematie regelde Nel Rietbroek, wat wij als bijzonder warm hebben ervaren. Rustig, correct maar ook met een lach daar waar het kon. Een gesprek met haar bij ons thuis met de urn van Peter heeft ons ook goed gedaan. Zo kan de afscheid van onze broer een warme herinnering blijven. Grote klasse en nogmaals bedankt namens de hele familie!

    Gertjan van der Klugt 31 augustus 2015
  • Bedankt

    Via deze weg wil ik Nel Rietbroek bedanken voor de goede begeleiding bij het afscheid van mijn vader. Het was mooi, waardig en zeer aangenaam. Mede door Nel voelde ik mij sterk genoeg om de stappen te nemen die ik moest doen. Ook de verzorging in Yarden, de familiekamer waar ik dag en nacht terecht kon was super. Nel Bedankt.

    Sandra Scholte 25 augustus 2015
  • Een vriend

    De dag dat onze moeder overleed vroegen wij aan een verpleegster of zij een tip kon geven voor een uitvaartondernemer. Ze noemde er twee, waarvan ze over de één niet zo heel erg te spreken was en over de ander wèl en dat was Gerwin Toebes Uitvaartverzorging. Dus Gerwin maar gebeld. Daar kregen wij zeker geen spijt van. De eerste positieve indruk kregen we meteen. Ik had ingesproken op zijn antwoordapparaat en toen hij kort daarna terug wilde bellen bleek de vaste lijn waar vandaan ik had gebeld stuk te zijn, dus hij kon ons op dat nummer niet bereiken. Later werd ik op mijn mobiel door hem gebeld terwijl ik dat nummer niet had achtergelaten. Gerwin had dus via het ziekenhuis en het mortuarium uiteindelijk mijn mobiele nummer weten te achterhalen. Geweldig wat hij voor moeite gedaan had om ons te bereiken. Tijdens de eerste afspraak kregen we meteen het gevoel met iemand te maken te hebben waar je volledig op kon vertrouwen dat het allemaal goed zou komen. Het was een heel vruchtbaar en gezellig gesprek en er werd ook veel gelachen. In het hele traject wat daarna volgde heeft Gerwin laten zien wat hij waard is. Ik kan amper onder woorden brengen hoe erg wij over hem te spreken zijn. Hij werd als het ware onze vriend.

    Michiel Habermann 20 augustus 2015
  • Super bedankt!

    na het onverwachts overlijden van mijn vader is het laatste waar je aan moet denken een uitvaart regelen. Je wilt het zo goed mogelijk voor elkaar krijgen en daar heeft meneer Toebes dan ook voor gezorgt. Wij hoefden zelf niks te regelen. Er werd super zorg bij gedragen en alles werd geregeld. Bij veel mensen hoor je dat je maar 1 of 2x contact hebt met de uitvaardzorgers. Bij Gerwin Toebes Uitvaartverzorging niet. Vaak contact, alles overlegd en stap voor stap. Ik kan mij geen betere voorstellen! Zou jullie iedereen aandragen! Super bedankt voor alles! 

    D. Ruiter 16 augustus 2015
  • Prima geregeld!

    Alles prima geregeld. Professioneel en menselijk.

    Fam. van Urk 02 juli 2015
  • Aanbevolen

    Ik zal Gerwin Toebes Uitvaartverzorging aanbevelen om de correcte en ook empathische benadering van de uitvaartverzorger.

    Anoniem 30 juni 2015
  • Alle mogelijkheden werden besproken. De bejegening was goed.

    Mw. M. Buizer-van Balen 25 juni 2015
  • Dank

    Ik beveel Gerwin Toebes Uitvaartverzorging aan omdat de heer Toebes het van A tot Z voor ons top heeft geregeld en ik hem, namens ons, daar nogmaals hartelijk voor wil bedanken.

    E. Pronk 24 juni 2015
  • Dank

    Hierbij willen wij onze dank uitspreken voor de wijze waarop Gerwin Toebes Uitvaartverzorging en mevrouw Rietbroek in het bijzonder, alles hebben geregeld rond de uitvaart van mevrouw W.H. van Leeuwen. De afgelopen weken waren voor ons hectisch en emotioneel, maar direct al voelden we ons gesteund door de betrokkenheid en deskundigheid van mevrouw Rietbroek. Ze steunde ons en liet ons in onze waarde bij de vele keuzes die we moesten maken. Maar ze dacht ook voortdurend mee en gaf waardevolle adviezen en tips. Daardoor is ons veel zorg uit handen genomen. De communicatie en bereikbaarheid waren optimaal en de betrokkenheid respectvol, professioneel en zeer attent. Deze samenspraak zorgde voor een waardig afscheid voor alle berokkenen.

    J. Brakenhof 02 juni 2015
  • Aanbevolen

    De reden dat ik Gerwin Toebes Uitvaartverzorging zou aanbevelen is het feit dat er geluisterd werd en dat er op zeer respectvolle manier met onze man/vader is omgegaan. Maar ook met ons als nabestaanden. Verder vind ik ook dat er waardevolle adviezen zijn gegeven waar wij ons ook in hebben kunnen vinden. Onze dank is groot

    Mw. Adams - Jongejan 14 mei 2015
  • Persoonlijke aandacht. Goed luisteren naar wat wij wilden. Daarin ook de kaders waarin het kon gegeven. Ook tijdens de bijeenkomst op de achtergrond, de regie nemend en aanwezig.

    Mw. Mensinga 11 mei 2015
  • Tevreden

    Ben over alles erg tevreden. Vooral de verzorging van de overledene. Deze had veel verzorging nodig, maar alles zo netjes gedaan dat hij thuis kon blijven. Voor mij niets anders dan lof!

    Mw. Haak-Stam 11 mei 2015
  • mevrouw

    Beste Gerwin, Volkomen onverwacht werd ik geconfronteerd met de dood van mijn broer en had ik de eer om zijn uitvaart te regelen. EEN belletje naar Gerwin Toebes Uitvaartverzorging en nog geen half uur later was daar Gerwin Toebes. Alle zorgen en alles wat geregeld moest worden, werden op perfecte wijze in samenspraak verzorgd, zo was de familie in staat op een heel persoonlijke en waardige wijze afscheid te nemen van onze KEES. De uitvaart werd onder zijn leiding een familiebijeenkomst waar wij allemaal met grote dankbaarheid aan terug denken. Ook na de uitvaart was er nog contact, Alles is tot in de puntjes verzorgd en ik spreek namens onze familie dat wij Gerwin daarvoor een groot compliment willen geven en dankbaar zijn voor zijn hulp.

    Bep van Vliet 26 maart 2015
  • Perfect

    Beste Gerwin, Graag willen wij je bedanken voor de stijlvolle manier,waarop je de uitvaart van onze zoon en broer hebt verzorgd.. Met respect en persoonlijke aandacht gaf je ons de ruimte om onze eigen dingen te doen. Dat deed ons goed. Alles was tot in de in de kleinste details geregeld en wij kijken daar dan ook met een warm gevoel op terug..

    Fam.Assies 09 maart 2015
  • kaartje één jaar na dato

    Beste Gerwin, Precies één jaar geleden kregen we met jou te maken, naar aanleiding van het overlijden van mijn moeder/zusje Karin. En nu exact op deze dag, een jaar later mogen we een kaartje ontvangen, waaruit blijkt dat je ons niet vergeten bent. Heel attent!

    Ruby en fam Nanne 01 maart 2015
  • Warm en respectvol

    Gerwin, we willen je bedanken voor alles wat je hebt gedaan na het overlijden van onze moeder Tine. Ondanks dat we haar missen, kunnen we terugkijken op een periode waarin je alles perfect geregeld hebt. Het is een een mooi afscheid geworden, zoals ze het zelf graag wilde, mede namens jouw warme en respectvolle begeleiding. Met vriendelijke groeten, familie Hoek.

    Veronique Breeuwer-Hoek 29 januari 2015
  • Perfect gevoel voor decorum

    Beste Gerwin, Een half jaar nadat jij op een uiterst professionele wijze de uitvaart van onze moeder hebt begeleid, was er voor ons bij het overlijden van onze vader maar één man die de laatste tocht van hem zou mogen organiseren. Alle ruimte voor onze eigen ideeën, waardevolle adviezen, nooit de contrôle verliezend en met een perfect gevoel voor decorum heb je onze beide ouders een zeer respectvolle uitvaart gegeven. Ook na de uitvaarten heb je fantastische nazorg geleverd en blijk gegeven van medeleven en dat is door ons bijzonder op prijs gesteld. Je bent een man met gevoel voor zijn vak en gevoel voor de toch altijd verdrietige situatie die je aantreft. Wij zijn je veel dank verschuldigd.

    Familie Hollenberg 11 december 2014
  • Gelijkwaardig & Respectvol.

    Na het zo onverwachtse overlijden van mijn geliefde partner, j.l. 22 oktober '014, werd de voorbereiding en de afscheidsdienst (28 Okt.) zo geweldig prettig begeleid door uitvaartbegeleider Gerwin Toebes! Dat ik zelf met heel eigen/persoonlijke iedeeen en wensen kwam ten aanzien van de vorm/sfeer van het afscheid, werd door hem op een zeer gelijkwaardige,respectvolle wijze gehonoreerd! De menselijke benadering van dhr. Gerwin Toebes is heel prettig, heb ik ervaren.. Na een intensieve maand voor mij - van ziekenhuisopname en overlijden - en vervolgens het organiseren van een waardevol afscheid voor mijn dierbare partner ( of vader ) heb ik de bejegening (en daarbij zo nu en dan ook de humor waarmee we "even relativeerden".....te midden van alle stress en het verdriet ) van Gerwin Toebes als heel menselijk en betrokken ervaren! ( bij deze wil ik dhr. Gerwin Toebes zeker bij u aanbevelen, zodra u genoodzaakt bent een goede professionele uitvaartbegeleiding te moeten zoeken)

    Sija Opdam-Kroon 08 december 2014
  • Hartelijk bedankt

    Wij zijn persoonlijk geraakt door jouw uitvoering van deze uitvaart. We hebben je als zeer persoonlijk en toegewijd ervaren. Alles wat we wilden is door jou in goede banen geleid. Je was een geweldige steun op het juiste moment, en ook in de weken na de uitvaart ben je aanwezig gebleven. Dat is een prettige ervaring geweest. We kunnen niet anders beamen dat het cijfer "9,5" bij ons ook een "9,5" is. Hartelijk bedankt.

    Fam. Kreule 05 december 2014
  • Respectvol

    Beste Gerwin, Bij deze willen wij je bedanken voor de warme en respectvolle wijze waarop jij ons hebt geholpen bij het overlijden van onze moeder.

    fam Bicker 01 september 2014
  • Mooi en waardig afscheid

    Beste Gerwin, Nogmaals willen wij je bedanken voor de warme en respectvolle wijze, waarop jij ons hebt begeleid en bijgestaan na het overlijden van mijn vrouw. Het was een mooi en waardig afscheid waar wij, mede door jouw professionaliteit, nog steeds met een heel goed gevoel op terug kunnen kijken.

    Fam. de Grand 27 augustus 2014
  • Bedankt

    Gerwin, ontzettend bedankt voor de kaart een jaar na het overlijden van mijn moeder. Pa vond het ook heel fijn zo'n blijk van medeleven. Top 

    Cahrina Molenaar-Ran 26 augustus 2014
  • Iedereen was tevreden

    Gerwin, Zoals je de begrafenis van Walter Walraven hebt geregeld was echt super. Iedereen was tevreden en het was ook erg fijn dat er veel was wat jij voor ons regelde. Het zijn altijd zware dagen voor nabestaanden die jij toch behoorlijk hebt verlicht door jouw prima begeleiding!!! Wij kijken er met een goed gevoel op terug. Veel dank.

    Dini Marra 23 augustus 2014
  • Ruimte voor persoonlijke invulling

    Gerwin, Wij zijn erg tevreden over hoe je ons begeleid hebt na het overlijden van mijn man en onze vader. Je gaf ons de ruimte voor een persoonlijke invulling en nam ons veel uit handen. Je mooie gedichten die je voordroeg tijdens de crematie hebben veel voor ons betekend. Ook de tijd na de crematie was je voor ons een grote steun.

    Fam. Knook 15 augustus 2014
  • Zeer professioneel en meelevend

    Gerwin je krijgt van ons een dikke 10! Je hebt bij ons alle stress van de uitvaart volledig weggenomen. Je was zeer professioneel en meelevend. Iedereen was zeer te spreken over de uitvaart, alles was tot in de puntjes geregeld. Ondanks het verdriet kijken er met een goed gevoel op terug. Heel veel dank daarvoor! 

    Fam. Bijlhout 14 juli 2014
  • Bedankt!!

    Mooie verhaaltjes, in kranten en advertenties? Het zal allemaal wel zo zijn. Maar als je echt geconfronteerd wordt bij de uitvaart van een dierbare, zijn extra aandacht en woorden een fijn en warm gevoel. Dit hebben wij bij jou zo ervaren. Bedankt Gerwin!!!! Lex Marja en Eline uit Bergen.

    Fam.vd Woude 20 mei 2014
  • Namens het hele gezin: bedankt!

    Gerwin, namens het hele gezin wil ik je bedanken voor je professionaliteit, je warmte, je betrokkenheid en het vleugje humor op het juiste moment. Het had niet beter gekund! 

    Willeke 15 mei 2014
  • Dank je wel

    Gerwin, dank je wel voor je mooie kaartje! Het boekje "Wie troost mij", heeft ons, alleen al door dat je het gestuurd hebt, troost gegeven. Dank je wel voor alles wat je voor ons gedaan hebt! 

    Fam, Kooijman 15 februari 2014
  • Bedankt voor het kaartje

    Lieve Gerwin. Wat fijn dat je ons een kaartje hebt gestuurd! Je hebt met recht zo'n hoge waardering van je klanten gekregen! Dank je nogmaals voor het goede verzorgen van de uitvaart van onze Niels. Dit betekent heel veel voor ons!

    Fam, Kooijman 23 december 2013
  • Bedankt

    Bedankt voor de mooie kaart die wij gisteren kregen, 1 jaar na het overlijden van mijn man en onze vader. Het deed ons goed om van jouw dit kaartje te ontvangen. Gerwin bedankt

    flora lolkema 03 december 2013
  • Fantastische begeleiding

    Gerwin, wij willen je bedanken voor de fantastische begeleiding bij de crematie van mijn moeder, Alle gasten waren zeer te spreken over jou en de locatie in Schagen vonden ze ook heel mooi. Hartelijke dank voor alles, ook namens mijn vader. Cahrina en Wim Ran.

    cahrina Molenaar-Ran 14 september 2013
  • Fantastische begeleiding

    Beste Gerwin, wij bedanken jou voor de fantastische begeleiding van de crematie van Mevr.Bal-Habich. Alles was tot in de puntjes geregeld en was perfect. Nogmaals veel dank en lieve groet, Willy en Jan Bal

    Willy en Jan Bal 13 september 2013
  • Lief gebaar

    Beste Gerwin, Wat een lief gebaar. Vandaag is het 1 jaar geleden dat onze tante Mevrouw G.Talen overleed. Een kaartje in de bus te vinden. Met een mooie tekst. Heel hartelijk dank hiervoor Gerwin. Dit maakt het weer zo speciaal. Net als haar crematie. Waar jij toen ook zo veel voor ons gedaan hebt. Lieve groeten, Ferry en Laura Adelaar. Mevr.M.Konings. en Nelleke Talen 

    Nelleke 29 juli 2013
  • erfect geregeld

    Gerwin, superbedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt na het plotselinge overlijden van Rob. alles was perfect geregeld en uitstekend verlopen. wij zijn er heel blij mee. Je bent echt heel erg goed in je vak. hulde!

    Margje en Kirsten wesselius 23 juni 2013
  • Waardevol afscheid

    Beste Gerwin, Voor deze keer met voornaam. Wij willen je heel erg bedanken voor de rustige, respectvolle, warme en menselijke manier van begeleiden na het overlijden van mijn man. Je was voor mij onmisbaar. Ondanks het grote verdriet kunnen we terug kijken op een waardevol afscheid mede door jouw toedoen. Heel veel dank ook namens de rest van de familie.

    Ingrid Vos 23 juni 2013
  • Alles goed geregeld

    Beste Gerwin, bedankt voor jouw steun en betrokkenheid na het overlijden van mijn vader. Alles was zo goed geregeld, overal aan gedacht, dat maakte een moeilijke periode ook heel waardevol. Je bent geweldig in je vak, dat is ook de mening van de rest van de familie! Groet, Ellen

    Ellen Zijp 13 juni 2013
  • Onze dank is groot

    Onze dank is groot voor de wijze hoe alles verlopen is. En dat we nog steeds op je kunnen rekenen...is super!!! Mijn dank is groot in deze moeilijke tijd!!! Saskia

    Saskia Holwerda-Rasch 21 mei 2013
  • Aanbeveling!

    Gerwin, (deze keer je voornaam) zeer bedankt voor je steun in de moeilijke tijd na het overlijden van onze moeder. Je betrokkenheid en toewijding was geweldig. Een echte steun kortom. Een aanbeveling voor anderen! 

    J.W. Meijers 13 mei 2013
  • Mooie en warme uitvaart

    Gerwin, heel, heel erg bedankt voor de steun die je ons gaf en nog geeft na de crematie van onze zoon Niels. Dankzij jou was het een mooie en warme uitvaart . De juiste man op de juiste plek! Dank je wel.

    Fam. Kooijman 25 april 2013
  • Zeer fijn en respectvol

    De heer Toebes heeft de uitvaart van onze lieve moeder op een zeer fijne en respectvolle manier verzorgd. We zijn ontzettend blij dat het zo goed verlopen is. Heel veel dank hiervoor Gerwin. Groetjes Carla

    fam Briefjes 16 april 2013
  • Tot in de puntjes verzorgd

    Erg fijne behandeling. Alles werd tot in de puntjes naar tevredenheid verzorgd, wij kunnen met een goed gevoel terug kijken op de crematie. Bedankt !!! 

    Fam. Kommer 22 maart 2013
  • Nogmaals bedankt

    28 jan 2013. Wij zijn op fijne en goede wijze geholpen door Gerwin. Hij liet ons vrij in de keuze van de mogelijkheden. Wij hebben een heel goede ervaring met hem gehad. Nogmaals bedankt. 

    Fam.van der Horst 22 maart 2013
  • Veel geduld en respect

    Heel dankbaar ben ik dat door de begeleiding van Gerwin het afscheid van mijn man Henk verliep, zoals hij dat graag gezien had en zelf ook grotendeels geregisseerd. Zoveel geduld en respect zal me altijd bij blijven.

    Gitta Berkhout 21 maart 2013
  • Warm en persoonlijk

    Gemakkelijk benaderbaar en altijd bereikbaar, wist Gerwin op een warme en persoonlijke manier ons bij te staan in het nemen van belangrijke beslissingen. Met zachte hand en een warm hart heeft Gerwin op zeer doortastende wijze ons hierdoor heen geholpen. Mede dankzij Gerwin kijken we terug op een heel mooi afscheid van onze moeder en oma. 

    Fam. Schmidt 20 maart 2013
  • Veel respect

    Vanaf het moment van ophalen van mevrouw G.H.S. Keij tot aan de crematie van mevrouw, is er met zoveel respect gehandeld ten opzicht van mevrouw en de familie, dat is uniek!! Een geweldig compliment voor de heer Toebes en zijn medewerkers is hier zeker op zijn plaats!! Hartelijk dank nogmaals namens dochter, schoonzoon, kleinkinderen en mijzelf. 

    A.C. Boeser 11 maart 2013
  • Grandioos

    Beste Gerwin, Al het mogelijke heb je gedaan om de uitvaart van onze moeder, schoonmoeder en oma zo goed mogelijk te laten verlopen. De wijze waarop je zelfs de jongste kleinkinderen bij het gebeuren betrok was grandioos, het zorgde ervoor dat zij nu een goede en onbevangen laatste herinnering aan oma hebben. Nogmaals hartelijk dank voor alles! Jeanette de Weerdt-Huitema

    Jeanette de Weerdt 26 februari 2013
  • Bedankt

    Gerwin . Bedankt voor de mooie begrafenis en de manier waar op je ons hebt geholpen bij de uitvaart van Marten. Het is gegaan op de manier zoals wij het wilden. Wij kijken met een goed gevoel hier op terug.

    Flora Lolkema 20 maart 2013
  • Ontzettend bedankt

    Gerwin ook via deze weg, wil ik je ontzettend bedanken voor het luisterend oor en de mooie uitvaart van mijn vader. Ik heb geen enkel negatief punt, het ging allemaal zoals we het besproken hadden. De begeleiding naar alles was ook helemaal goed. Het as van mijn vader heb ik inmiddels verstrooid, dat ging niet echt gemakkelijk, maar wel heel mooi. Gerwin nogmaals bedankt!! gr van freda roskam-van ewijk 

    freda roskam 14 augustus 2012
  • Hulp en goede zorgen

    Gerwin Zo ontzettend bedankt voor je hulp en goede zorgen na het overlijden van mijn moeder en Ronald zijn schoonmoeder. Je hebt deze weg voor ons minder eenzaam gemaakt en daar zijn wij je ontzettend dankbaar voor Ronals en Anneliese 

    Anneliese van Beem 14 augustus 2012
  • Menselijke manier van benaderen

    Hallo Gerwin, Onze hartelijke dank voor alle hulp bij de crematie van onze Tante. Alhoewel wij niets te eisen hadden, was het voor ons een heel fijn dat we zo afscheid konden nemen. Niets was teveel en alles kon. Wij zijn je hier heel dankbaar voor. Vooral door de menselijke manier waar je met ons omging. Verder wil ik zeggen wat een schitterende locatie het daar was in Schagen. Nogmaals heel hartelijk bedankt namens ons kleine ploegje!!

    Nelleke Talen 05 augustus 2012
  • Dank je wel!

    Nadat onze dochter en zus is overleden bij een verkeersongeval heb je ons ontzettend goed begeleid en heel goed ingespeeld op onze wensen. En het stukje in de krant dat je hebt geschreven, daar waren we even heel stil van. Zo ontzettend mooi. Al is het een moeilijke tijd voor ons, we willen je toch heel erg bedanken dat we voor Wendy nog alles hebben kunnen doen wat maar mogelijk was. Dank je wel!!!! 

    Marga, Dennis, Wichard 22 juli 2012
  • Aardig gebaar

    Een jaar na het overlijden van onze vader viel er een kaartje van jou in de brievenbus. Wat een aardig gebaar! Wij zijn jou en de wijze waarop jij ons hebt bij gestaan niet vergeten Nogmaals dank Dolinda en familie

    dolinda jansen 30 juni 2012
  • Een goed gevoel

    Wij willen je heel erg bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt voor de crematie van onze moeder. We hebben alles zo mooi afgesloten. En zo’n goed gevoel door jou gehad!! Hoe alles werd geregeld. Heel erg bedankt groet Tanja en verdere familie 

    Tanja 23 juni 2012
  • Een heel speciale dag

    Beste Gerwin, Kalle, Finn en ik willen je hartelijk danken voor alles. Je hebt de crematie van Frank super geregeld. We denken er met een warm en goed gevoel aan terug. Je regelde alles zo vanzelfsprekend, dacht aan alles (rode stropdas, Indisch eten, toch DVD, bloemetje). Dat deed ons goed. Speciaal namens mijn moeder en namens iedereen van de familie nogmaals hartelijk dank, dat je van deze dag een heel speciale dag hebt gemaakt.

    Ingrid Warmerdam 29 april 2012
  • Alle begrip

    Beste Gerwin, Ik wil je nogmaals bedanken voor jouw tomeloze inzet bij de uitvaart van mijn echtgenote. Je toonde alle begrip voor onze persoonlijke wensen, speelde daar, alleen waar echt nodig, vakkundig op in en stond dag en nacht voor ons klaar. Dankzij jou werd de uitvaart iets bijzonders, iets waar wij allen met goede gevoelens op terugkijken. Nogmaals onze welgemeende dank Bob de Mon

    Bob de Mon 04 maart 2012
  • Bedankt voor alle goede zorgen

    Beste Gerwin, Wij willen je via deze weg bedanken voor alle goede zorgen die jij ons hebt gegeven deze week. En vandaag is zo mooi en goed en warmtevol verlopen Hartelijk bedankt en een vriendelijke groet, Fam: Wijshake

    Monique (wijshake) 24 februari 2012
  • Persoonlijke aanpak

    Beste Gerwin, Langs deze weg willen wij je hartelijk bedanken voor de goede zorgen na het overlijden van onze (schoon)moeder en oma Dientje. Jouw professionele maar toch ook heel persoonlijke aanpak gaf ons een goed gevoel, wij denken dan ook met een warm gevoel terug aan deze dag. Met vriendelijke groet, Yvonne, George, Karin en Gerard

    Yvonne en Karin 15 februari 2012
  • Zeer vakkundig

    Beste Gerwin, Wij willen je hartelijk bedanken voor de uitvaart verzorging van onze vader en opa Henk. Alle advies en het mee denken ten opzichte van de advertentie en alle handelingen die wij op dat moment moesten ondergaan, heb jij zeer vakkundig gehandeld. Daar zou onze vader erg trots op zijn geweest net zoals wij dat ook zijn. Hartelijke groet, Familie Gennissen

    Debbie Duin 23 januari 2012
  • Waardig afscheid

    Beste Gerwin, We willen je heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen rond de uitvaart van onze vader en broer Willem. Alles was tot in de puntjes voor 200% geregeld en de uitvaartdienst heeft op velen een bijzondere indruk achtergelaten. Willem heeft een waardig afscheid gekregen, iets wat voor altijd in onze herinnering zal blijven bestaan. Hartelijke groet, Familie Taanman

    Aldert Taanman 22 januari 2012
  • Heel professioneel en met veel betrokkenheid

    Dankjewel. We zijn heel tevreden over hoe je de zaken geregeld hebt rond Salah's overlijden. Je werkt heel professioneel en met veel betrokkenheid. Dankjewel. 

    Heleen Kruse 12 januari 2012
  • Persoonlijke betrokkenheid

    Beste Gerwin, Wij willen je bedanken voor de goede begeleiding van het afscheid van mijn schoonouders. Het is voor ons heel zwaar om ze beiden binnen 2 maanden te verliezen. Maar door jouw begeleiding is hun afscheid heel mooi en waardig geweest. We hebben veel complimenten gekregen van familie en vrienden. Wij vonden het heel fijn dat je er zo persoonlijk bij betrokken was. Hartelijke groeten, Familie Reus-Wever

    Saskia Reus 23 december 2011
  • Nogmaals bedankt

    Beste Gerwin, Wat kan ik nog toevoegen aan alle positieve reacties? Zowel mijn kinderen als ik hebben jouw meedenkende, respectvolle en accurate begeleiding voor, tijdens en na de crematie van onze lieve en altijd opgewekte Tonnis zeer gewaardeerd. Ook hebben we achteraf hierover zeer veel positieve reacties gehad van onze vrienden en bekenden. Nogmaals bedankt en een hartelijke groet, Janny, Ielke en Tom 

    Janny Hendriks 07 november 2011
  • Top tevreden

    Je vroeg me te reageren op je site, dat is riskant. Nee hoor, wil even zeggen dat we top tevreden zijn over de manier waarop je de uitvaart van mijn moeder afgelopen zomer geregeld hebt, zelfs tot het prachtige weer aan toe. Vanaf een paar oriënterende gesprekjes, waarin ik zo mijn eigen ideeën had over hoe ik de uitvaart wilde laten verlopen. Tot aan de laatste handdruk van jou, nadat de hele gebeurtenis achter de rug was. Louter respect voor hoe alles gegaan is.

    Jan Frido 06 november 2011
  • Persoonlijke betrokkenheid 

    Beste Gerwin, Ik wil je graag bij deze bedanken voor alles wat je voor mijn moeder en daarmee voor ons hebt gedaan. Ik wist van tevoren niet wat te verwachten, maar volgens mij is je persoonlijke betrokkenheid bijzonder. Waardering voor hoe je alles zo snel regelde. Dank je wel, groeten shirley

    Shirley Kamstra 27 oktober 2011
  • mooi en waardig afscheid

    Hallo Gerwin, Kennis gemaakt met een ander talent van je. Naast muzikant heb je het als uitvaarder ook in de vingers. De uitvaart van mijn moeder heb je top geregeld. De tijdsdruk (door de winkelopening) heb je kordaat en efficiënt getackeld. Jouw kaart ontwerp was bijzonder en opvallend. Je warme woorden over haar, maakte de plechtigheid bijzonder en oprecht. We kijken terug op een mooi waardig afscheid van Moeder Nordemann La Fleur. Ronald en familie

    ronald nordemann 20 september 2011
  • Bedankt voor alles

    Beste Gerwin, ik heb het enorm op prijs gesteld hoe jij de hele begeleiding hebt aangepakt met de regeling van mijn moeders begrafenis. Door jouw behulpzaamheid en inzet kon ik na mijn enorme snelle terugkeer uit het buitenland je genomen stappen met dankbaarheid aanvaarden waardoor de moeilijkste momenten iets verlicht werden. Het hele proces heb ik gevoeld dat ik op je kon terugvallen. Voor dit alles dank ik je ook namens mijn kinderen. Vriendelijke groeten Francine

    Francine Briet 13 september 2011
  • Zeer professioneel, maar ook persoonlijk, warm en betrokken

    Beste Gerwin, Toen we je vroegen of je bereid was de uitvaartplechtigheid van Pa (Oom Marten) te begeleiden, was je antwoord meteen: "Ja". Met dat antwoord waren we toen, maar belangrijker: ook nu nog, erg blij. Je hebt je taak op bijzondere wijze uitgevoerd. Zeer professioneel, maar daarnaast ook erg persoonlijk, warm en betrokken. Laat ik het zo zeggen en dan weet jij wel wat we bedoelen: "We zullen het kwartje nooit vergeten". 

    fam.Jochemsen 13 augustus 2011
  • Bedankt!

    Ik wil je overigens laten weten dat ik, mede door jouw niet geringe bijdrage aan het geheel, alle ruimte heb gevoeld om afscheid te nemen van mijn moeder op mijn manier. Bedankt daarvoor!

    Marina Dijs 04 augustus 2011
  • Bedankt

    Gerwin, Je kwam bij ons na het overlijden van onze vader, die sinds 5 jaar weer in ons leven was. En die een behoorlijk turbulent leven heeft gehad. Dit alles maakte dat wij al wel duidelijk wisten wat wij niet wilde. Jij luisterde gaf je mening, en hielp ons verder. Ik kan je hiervoor niet genoeg bedanken. En hoop dat iedereen zo een uitvaartverzorger als jij mag krijgen. Niet alleen wij waren blij met jou maar ook de mensen om ons heen. Meiden Jansen

    Dolinda 04 augustus 2011
  • Tot in perfectie geregeld

    Beste Erwin, je hebt bij de uitvaart van mijn echtgenote niets aan het toeval overgelaten. Alles was doordacht en tot in de perfectie geregeld. Niets dan lof voor jou. Dank voor al je goede zorgen. Jan Vos

    Jan Vos 02 augustus 2011
  • Erg veel waardering

    Beste Gerwin, Ik wist al dat je een kanjer was. Ik heb met bewondering je werk gadegeslagen bij het overlijden van mijn moeder. Mijn zus en ik hebben erg veel waardering voor de wijze waarop jij alles hebt afgehandeld tot in de kleinste details. Ik raad jou bij iedereen aan. Je kunt het immers maar 1 maal doen. En de rol van uitvaartbegeleider is zó belangrijk. Veel liefs, Bert en Els Druiven 

    Bert Druiven 28 juli 2011
  • Veel lof

    Beste Gerwin, Hierbij willen wij jou bedanken voor al jouw fantastische werkzaamheden en zorgen na het overlijden van onze moeder. Wij wisten vanuit het verleden al hoe betrokken jij bij je werk bent en dat was nu niet anders. Zeer professioneel, warm en betrokken heb je de crematie geleid en oogstte daarmee veel lof van ons maar zeker ook van de bezoekers. Bedankt voor alles! Liefs, Erwin en Jolanda

    Erwin van Dort 14 juli 2011
  • Zeer correct en professioneel

    Beste Gerwin, Onze waardering voor de wijze waarop je de gehele plechtigheid en de crematie van onze tante hebt verzorgd. Zeer correct en professioneel, maar ook zeer betrokken. Nogmaals dank hiervoor.

    Wim Groen 23 juni 2011
  • Dankbaar

    Gerwin, we zijn je dankbaar voor de wijze waarop je ons ondersteund hebt bij de crematie van mijn man. Dat onze vereniging op de paarden mijn man een laatste groet wilden brengen deed je alsof dit dagelijks gebeurt. Van de aanwezigen krijg je ook de complimenten over de manier waarop jij deze plechtigheid begeleide. hartelijk dank voor alles

    Annemarie 30 mei 2011
  • Een steun in een moeilijke tijd

    Gerwin, hartelijk bedankt voor al het regelwerk, je inlevingsvermogen en je oprechtheid. Uiteraard is het wel je werk, maar tussen je werk doen en JE WERK DOEN, zit een heel verschil! Wij hebben het ervaren als erg prettig, een steun in deze moeilijke tijd! Je legt alle opties voor, legt zo nodig 3x uit, voelt aan wanneer er twijfels zijn en hebt ons laten besluiten, zoals wij het wilden. Bedankt.

    Marinette 29 mei 2011
  • Goede en warme verzorging

    Bedankt voor je goede en warme verzorging van de gehele begrafenis van mijn moeder. Wij kijken terug met mooie gevoelens. Je aanvoelen over het een en ander was goed te ervaren. Gerwin bedankt

    Cees Bruggink 15 mei 2011
  • Bijzonder afscheid

    Gerwin, door jouw ervaring, uitstraling, adviezen en mooie woorden bij de crematie van onze vriendin Annemiek, kijken wij terug op een bijzonder afscheid. Mochten wij nogmaals geconfronteerd worden met zo een trieste gebeurtenis, dan vertrouwen wij dit geheel aan jou toe. Hartelijk dank voor je medeleven.

    Marian & Anja 17 maart 2011
  • Waardig afscheid

    Gerwin heeft een voortreffelijke bijdrage aan het waardige afscheid van onze vader geleverd. Vooral de ruimte die hij gaf voor onze eigen inbreng sprak ons erg aan. Zoals: het schilderen van de kist en het laten dragen van de kist door zoon, kleinzoons en neven. 

    Jetty & Jos 10 maart 2011
  • Erg op prijs gesteld

    De uitvaart van mijn vader was erg klein en een beetje anders dan anders; Gerwin voelde dit erg goed aan en gaf ons het idee dat alles mogelijk was. Niet meteen allerlei beren op de weg zien, maar gewoon proberen of het lukt...! Een hele fijne instelling, die we erg op prijs hebben gesteld.

    Margriet Tesselaar 06 februari 2011
  • Een warm tintje

    Ofschoon wij hadden gekozen voor een sobere begrafenis in besloten kring, wist u er door uw persoonlijkheid een warm tintje aan mee te geven. Ook de mogelijkheid dat wij in Alkmaar alles voor de begrafenis in Zwolle konden regelen, hebben wij zeer op prijs gesteld. Onze hartelijke dank hiervoor. 

    Marianne Teunis 14 januari 2011
  • Goede herinnering

    Gerwin, We hebben een heel goede herinnering aan de uitvaart van Dora. Dat is voor een groot deel te danken aan de wijze waarop jij naar ons toetrad vanaf de eerste dag. Je had een luisterend oor voor het leven en overlijden van Dora. Dat kwam bij ons heel goed over en deed ons heel goed. Door het begeleiden en de gekozen woorden, was de uitvaart om nooit te vergeten. Ook de opstelling van de bloemen na de uitvaart om ze mee te nemen naar het kerkhof werd zeer op prijs gesteld. De bloemen die je later nog kwam brengen enkele weken na de uitvaart, verraste ons. Ook de kaart die we kregen tijdens de kerst met de treffende tekst deed ons weer volschieten. Kortom wij blijven terugkijken op een mooi afscheid van Dora, mede door jouw toedoen! Truud zou zeggen: "ik ken rustig dood gaan, Gerwin Toebes Uitvaartverzorging regelt ut wel!! Tip: vraag een recente foto van de overledene in verband met de dracht van het haar.

    Truud en Hans Klanker 02 januari 2011
  • Bedankt voor alles

    Ook ik heb goede herinneringen aan Gerwin rond de uitvaart van mijn man Ton. Het is een bijzonder mens en ik bedank hem ook voor alles voor wat hij voor mij heeft gedaan. Truus Hoogewerf

    Truus Hoogewerf 12 december 2010
  • Heel bijzonder

    Wij hebben erg goede herinneringen aan de zorgen van Gerwin Toebes rond de uitvaart van onze vader en echtgenoot. We hadden meteen veel vertrouwen in hem en dat vertrouwen bleek terecht. Hij voelde goed aan met wat voor mensen hij te maken had en hoe hij zich het beste kon opstellen. Bij ons heeft hij zich op de achtergrond gehouden, maar ons soms ook net even over de streep getrokken, waardoor die dag voor ons heel bijzonder is geworden. Gerwin, we danken je hartelijk voor alles.

    Familie Spoelstra 09 november 2010
  • Bijzonder mooie ceremonie

    Gerwin heeft in het voorjaar de crematie van mijn oom begeleid, en toen mijn vader vorige maand overleed heb ik hem meteen gebeld. Gerwin heeft een unieke combinatie van respect, warmte, professionaliteit, en zelfs humor op de momenten dat het kon. Je had het niet beter kunnen doen, we zijn je dankbaar voor de wijze waarop je ons ondersteund hebt. Het was een bijzonder mooie ceremonie. Sander en Jessica

    Sander Bieling 17 oktober 2010
  • Mooie plechtigheid

    Na het verongelukken van mijn zwager, vader en broer wisten we het echt niet meer, Mede door de goede hulp van Gerwin en het meeleven is er zo'n mooie plechtigheid voor de crematie geweest, En ook toen niemand het kon opbrengen Ricardo te steunen tijdens het laten zakken van de kist, was jij er Gerwin, Enorm bedankt namens ons allemaal!!

    fam. Reus 17 oktober 2010
  • Goed gevoel

    Als familie hebben wij het erg fijn gevonden dat Gerwin ons heeft kunnen begeleiden bij de uitvaart van mijn vader. Met een goed gevoel kijken we hierop terug.

    norbert bundels 04 oktober 2010
  • Altijd paraat

    Voor zover ik blij kon zijn was ik blij dat Gerwin de uitvaart heeft begeleid van mijn man. Aangezien ik nog in shock was, wist je me heel goed te loodsen door alle keuzes die ik moest maken. Je stond altijd paraat voor me en deed gewoon net even dat meer. Ook sprak je mooie woorden voor ramon op de crematie. De aanwezigen gaven ook hun complimenten over de manier hoe jij het deed. Gerwin, hartelijk dank voor alles.

    Nancy Ulken 28 september 2010
  • Zeer persoonlijk en kundig

    Mede namens mijn vrouw, schoonzus en zwager dank ik Gerwin voor de zeer persoonlijke en kundige begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart van mijn schoonvader.

    Hans van der veldt 27 september 2010
  • Bedankt!

    toen mijn vader kwam te overlijden heeft gerwin mijn moeder perfect opgevangen en heeft ons geholpen door een hele dubbele periode. Aan de ene kant het overlijden van mijn vader en aan de andere kant de geboorte van mijn zoon. Gerwin ik dank je voor goede zorgen die wij van jou hebben gehad en niet alleen voor mijn moeder maar voor de hele familie. Bedankt.

    corne de jong 17 september 2010
  • Een echt mensen-mens

    Een uitvaart regelen voor een burgemeester is niet zomaar iets. En het was Henk voor jou. Je hebt te maken met vrouw, kinderen en een Gemeente die een herdenkingsdienst wil houden en dat tussen Kerst en nieuwjaar Alles staat op papier maar jij deed het met hart en ziel maar had ook oog voor details. Bedankt Gerwin, je was er altijd voor me voor en na de crematie. Henk zou zeggen je bent een ECHT MENSEN-MENS. Hoe triest het ook was je hebt er een onvergetelijk "mooie" tijd van gemaakt 

    mary eggermont 17 september 2010
  • Zeer betrokken, kundig en medelevend

    Als je een dierbare verliest, verlies je op dat moment tevens je denken en doen. Dan hoop je op een fijne uitvaartverzorger, en ik kan u mededelen dat Gerwin Toebes dit meer dan dat is! Het is een zeer betrokken, kundig en medelevend persoon die je elke seconde dat je hem nodig zult hebben er voor u en de naasten zal zijn. Ons gevoel is meer dan lof! en tot op de dag van vandaag zijn wij hem zeer dankbaar voor wat hij voor ons heeft gedaan en betekend!

    Mariska 16 september 2010
  • Het voelde goed en vertrouwd 

    Vanaf het moment dat ik met de Heer Toebes in contact kwam voelde het goed en vertrouwd Hij heeft ons heel goed geholpen en geluisterd wat wij wilde mede daardoor is het een mooie uitvaart geworden Ook je nazorg is heel goed Gerwin heel hartelijk bedankt voor alle goede zorgen

    wilma de jong 16 september 2010
  • Zeer deskundig 

    De heer Toebes heeft prompt en adequaat gereageerd op het moment dat ik voor een voldongen feit stond. Hij heeft mij zeer deskundig door de hectiek begeleid. De uitvaart was uiteindelijk zeer persoonlijk en waardig. Ook de afhandeling daarna is vlekkeloos gegaan. Dank, Gerwin ! 

    Patrick Lemmers 16 september 2010
  • Heel erg bedankt

    Vanaf de kennismaking met Dhr Toebes voelde het goed! Mijn vader heeft de uitvaart gekregen die hij gewild zou hebben. Gerwin heel erg bedankt voor alle goede zorgen 

    Herma Gootjes Strikkers 12 september 2010
  • Uitstekend

    De heer Toebes heeft het hele proces op een mooie, waardige manier begeleid; vanaf het eerste contact is er een gevoel van vertrouwen, waardoor alle praktische zorg rondom het overlijden van je geliefde wegvalt. Heeft tevens oog voor persoonlijke stemmingen. Algeheel oordeel: uitstekend en dat maakt het rouwrandje iets minder dik!

    R. Woudstra 11 september 2010

Laat hier uw ervaring achter