Even voorstellen Gerwin Toebes

Ik ben geboren in Alkmaar in 1965 waar ik tot op heden woon en werk. Na de middelbare school heb ik mijn militaire dienstplicht vervuld bij de Koninklijke Marechaussee. Een aantal jaren werkzaam geweest in de verzekeringen en daardoor in aanraking gekomen met de uitvaartverzorging en hierbij ervaren dat “het dienstverlenende aspect” mij meer ligt.

Sinds 2001 ben ik uitvaartverzorger in Alkmaar en de wijde omgeving. Eerst voor een groot uitvaartbedrijf en sinds 2008 als zelfstandig uitvaartondernemer. Alle facetten van het uitvaart vak zijn mij bekend. Naast het verzorgen van de uitvaart heb ik tevens ervaring met de laatste verzorging van overledenen, het overbrengen en het rijden op de rouwauto.

Mijn streven is om de uitvaart te laten passen bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. Tijdens de bespreking en regeling van de uitvaart wil ik graag uw vertrouwenspersoon zijn die luistert, meedenkt en alles omtrent de uitvaart, samen met u,  mag en kan realiseren. Zo creëren we samen de uitvaart tot een persoonlijk afscheid geheel naar de wensen die er zijn.

Tijdens deze emotionele periode vind ik het belangrijk dat u te maken heeft met één aanspraakpunt en zich daar veilig en thuis bij voelt en die u helpt waar nodig bij deze diepe emotionele gebeurtenis in het leven. Ik ben dan ook gepast trots op de reacties van nabestaanden over mijn werkzaamheden de afgelopen jaren. Ook na het afscheid kunt u op mij rekenen. Waar nodig ben ik te allen tijde bereid u te adviseren of te helpen met de afwikkeling van diverse zaken en hoop ik een bijdrage te hebben geleverd aan het begin van een mooie herinnering.

Nel Rietbroek – Bijl

Vanaf april 2015 werk ik bij Gerwin Toebes Uitvaartverzorging in Alkmaar en omgeving. Ik heb heel veel van hem geleerd over het werken als uitvaartverzorger. Dit in combinatie met de opleiding voor uitvaartverzorger. Hier ben ik heel blij mee.

Mijn jarenlange werk- en levenservaring in de Thuiszorg maken dat ik goed in staat ben om de gesprekken met de families te voeren. Samen met de familie zorg ik ervoor dat er een waardig en persoonlijk afscheid kan plaatsvinden. Een mooi afscheid is het begin van de verwerking van het verlies van een dierbare. Ik ben heel blij met mijn carrière-switch en de samenwerking met Gerwin Toebes die heel veel ervaring heeft in de uitvaartzorg.  Ik voer zelfstandig besprekingen en uitvaarten uit. Deze zijn zeer verschillend van stijl, steeds aangepast aan de wensen van de familie van de overledene en/of de overledene zelf.

Het komt steeds vaker voor dat er een voorbespreking plaats vindt met degene die gaat overlijden. Zo kunnen we de wensen en aandachtspunten vooraf goed bespreken. Het werken als uitvaartverzorger geeft mij veel voldoening en maakt dat ik in een kwetsbare deel van het leven samen met de familie het afscheid mag verzorgen. Dat maakt elke keer weer indruk. Ik ben heel blij met mijn baan.

Denkt u na over uw eigen uitvaart?

Wij zouden dit graag met u bespreken