De kosten van een uitvaart

De kosten van een uitvaart is een onderdeel waar u niet direct aan wilt denken. U wilt tenslotte op de mooiste wijze afscheid nemen en geld zou daarbij geen rol moeten spelen. Toch is het verstandig om er wel over na te denken. Wij zijn dan ook gewend dit altijd met u te bespreken. De realiteit is dat de kosten in sommige gevallen ongemerkt snel kunnen oplopen. Wij willen dit vóór zijn en u hiervoor behoeden. Vandaar op onze site geen tarieven of zogenaamde “vanaf prijzen”. Deze laatste leiden namelijk slechts tot teleurstelling en leveren een onbevredigend gevoel bij u op.

Ons beste overzicht van de tarieven ontvangt u van ons zelf. Een eerlijke en sluitende begroting die past bij uw wensen of budget.

Is er een uitvaartverzekering, ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij, dan bekijken we samen welke kosten onder de dekking van de polis vallen. Zo voorkomen we achteraf teleurstellingen.

“Alle waar naar hun geld”, luidt het spreekwoord. Wilt u sommige zaken zelf doen?, denk bijvoorbeeld aan dragen op de begraafplaats, dan ziet u dat terug in de kosten. Dat is heel normaal.

Denkt u na over uw eigen uitvaart en de kosten daarvan? Wij maken het graag met u bespreekbaar en adviseren u over de mogelijkheden binnen elk budget.

Denkt u na over uw eigen uitvaart?

Wij zouden dit graag met u bespreken