Wat staat u te doen na het moment van overlijden.

Als iemand thuis overlijdt is het belangrijk dat u, als u zover bent, eerst de huisarts of de dienstdoende arts belt. De arts stelt het overlijden vast en laat een verklaring bij u achter. Vervolgens neemt u contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 072 520 15 30 of 06 46 186 746. Een van ons zal u te allen tijde te woord staan. Neemt u gerust de tijd die u nodig heeft voordat u contact met ons opneemt. Wellicht wilt u eerst familie inlichten of gewoon samen zijn en even bijkomen.

Indien het overlijden in een zorginstelling of ziekenhuis plaatsvindt stelt deze de arts op de hoogte. Vervolgens aan u de keuze of u direct contact met ons opneemt of de volgende dag. Dit eventueel in overleg met de zorginstelling of ziekenhuis.

Wij kunnen en zullen u te allen tijde verder helpen ongeacht of en waar de overledene verzekerd is. Wij maken met u een afspraak wanneer we bij u komen om de eerste zaken betreffende de uitvaart te bespreken en te regelen. Tijdens dit gesprek inventariseren we de wensen en maken de belangrijkste afspraken die nodig zijn om in de daaropvolgende dagen het afscheid geheel naar de wensen vorm te geven.

Niet alles tegelijk!
Rust is heel belangrijk bij het maken van keuzes en
het nemen van beslissingen.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Bel ons voor meer informatie