Rouwdrukwerk

Als het om rouwdrukwerk gaat

Het is niet meer wit, zwart en grijs wat de klok slaat als het om rouwdrukwerk gaat. Bloemen, foto’s, tekeningen van een kind, illustraties, veel kleuren of juist sober in één kleur; de rouwkaart is iets heel persoonlijks.

Behalve veel voorbeelden van teksten en gedichten, hebben wij ook de beschikking over een groot assortiment kaarten. Maar we kunnen voor u ook een rouwcirculaire op maat maken door een eigen foto als achtergrond te gebruiken. Bijvoorbeeld een foto van de overledene, van het huis, van een huisdier of van een belangrijke plek. Bijna alles is te maken en foto’s kunnen eventueel ook bewerkt worden.

U bent natuurlijk helemaal vrij in welke boodschap u in de rouwcirculaire wilt overbrengen, wij kunnen u hierin adviseren. In het gesprek dat wij met u hebben geeft u aan welke informatie u in de rouwcirculaire kwijt wilt en dat stellen wij dan voor u samen.

Bij de kaarten ontvangt u van ons ook de speciale rouwpostzegels en een PostNL verzendset.
Wij drukken de kaarten ook in het weekend en ook op maandag wordt de rouwpost bezorgd.

Familiebericht (Rouwadvertentie)

De tekst van de rouwcirculaire kan ook als familiebericht in de krant geplaatst worden. Dat doet u vooral als open uitnodiging of om algemeen bekend te maken dat uw dierbare is overleden. Wij verzorgen voor u de opmaak en het plaatsen van het familiebericht, evenals eventuele sub-familieberichten (bijvoorbeeld als andere familie/vrienden een bericht willen plaatsen in de krant).

Dankbetuigingen en foto op de kist

Wilt u na de uitvaart een dankbetuiging sturen? Wij kunnen het voor u verzorgen, net als een een foto van de overledene voor bij de kist.

Enkele voorbeelden uit ons kaartenassortiment