Over mij

Gerwin Toebes Uitvaartverzorging

Onafhankelijk uitvaartverzorger

Als onafhankelijk uitvaartverzorger ben ik niet gebonden aan een grote uitvaartorganisatie, verzekeraar of uitvaartvereniging.
Het voordeel hiervan is dat u vanaf het eerste contact altijd altijd uw persoonlijke begeleider heeft. Zowel met de voorbereiding als de uitvoering van de uitvaart tot en met de nazorg.
Werkelijk alles wat u wenst wordt door mij geregeld. Ik wordt dus niet, zoals anderen, door een hoofdorganisatie gestuurd op een maximum aantal uren per uitvaart.
Mijn onderneming staat voor professionaliteit, zekerheid, een optimale dienstverlening én een hoge kwaliteit.

Gerwin Toebes

Ik ben geboren in Alkmaar in 1965 waar ik tot op heden woon en werk. Na de middelbare school heb ik mijn militaire dienstplicht vervult bij de Koninklijke Marechaussee. Een aantal jaren ben ik werkzaam geweest in de verzekeringen en daardoor in aanraking gekomen met de uitvaartverzorging. Hierbij heb ik ervaren dat “het dienstverlenende aspect” mij meer ligt.

Sinds 2001 ben ik uitvaartverzorger in Alkmaar en de wijde omgeving. Eerst voor een groot uitvaartbedrijf en sinds 2008 als zelfstandig uitvaartondernemer. Alle facetten van het uitvaartvak zijn mij bekend. Naast het verzorgen van de uitvaart heb ik tevens ervaring met de laatste verzorging van overledenen, het overbrengen en het rijden op de rouwauto.

Mijn streven is om de uitvaart te laten passen bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. Tijdens de bespreking en regeling van de uitvaart wil ik graag uw vertrouwenspersoon zijn die luistert, meedenkt en alles omtrent de uitvaart, samen met u, mag en kan realiseren. Zo creëren we samen de uitvaart tot een persoonlijk afscheid geheel naar de wensen die er zijn.

Tijdens deze emotionele periode vind ik het belangrijk dat u te maken heeft met één aanspraakpunt waar u zich veilig en thuis voelt en die u helpt waar nodig bij deze diepe emotionele gebeurtenis in het leven. Ik ben dan ook gepast trots op de reacties van nabestaanden over mijn werkzaamheden de afgelopen jaren.

Ook na het afscheid kunt u op mij rekenen. Waar nodig ben ik altijd bereid u te adviseren of te helpen met de afwikkeling van diverse zaken en hoop ik een bijdrage te hebben geleverd aan het begin van een mooie herinnering.

Als uw uitvaartverzorger ben ik voornamelijk actief in: Alkmaar, Heiloo, Bergen, Schoorl, de Egmonden en Noord-Kennemerland.

Gerwin Toebes

072 520 15 30

Dag en nacht bereikbaar

Gerwin Toebes Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten in o.a.:

Akersloot, Alkmaar, Anna Paulowna, Bakkum, Barsingerhorn, Beemster, Bergen, Bergen aan Zee, Broek op Langedijk, Breezand, Burgerbrug, Burgervlotbrug, Callantsoog, Camperduin, Den Helder, Dirkshorn, Eenigenburg, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Groet, Groote Keeten,  Hargen, Heerhugowaard, Heiloo, Hensbroek, Hoogwoud, Huisduinen, Julianadorp, Kalverdijk, Koedijk, Kolhorn, Limmen, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Oterleek, Oude Niedorp, Oudesluis, Oudkarspel, Petten, Schagen, Schagerbrug, Schermerhorn, Schoorl, Schoorldam, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee, Spanbroek, Spierdijk, Stompetoren, Stroet, St. Pancras, Tuitjenhorn, Uitgeest, Ursem, Valkkoog, ’t Veld, Verlaat, Waarland, Warmenhuizen, Winkel, ’t Zand, Zuid-Scharwoude,  Zuidschermer, Zijdewind 

Vindt de uitvaart ergens anders in Nederland plaats? Ook dat is vanzelfsprekend mogelijk.