Rouwvervoer

Overbrengen van de overledene

Voor het overbrengen van de overledene vanaf het uitvaartcentrum of woonhuis naar de kerk, begraafplaats of het crematorium is er een rouwauto nodig. Wij kunnen een grote diversiteit aan rouwvervoer bieden.
Iedereen kent de zwarte, grijze of witte rouwauto. Maar het kan ook heel mooi zijn om de overledene op een andere manier te vervoeren. Bijvoorbeeld in een kleurige rouwauto, een oldtimer, uitvaartbus, koets, motor, fiets of caravan. En wat te denken van de schilder die in zijn eigen bus wordt vervoerd, de tuinder op de aanhanger achter zijn eigen tractor of de trucker op zijn vrachtwagen. Wij denken graag met u mee!

Volgauto’s

De naaste familie kan in de rouwstoet aansluiten met eigen vervoer maar kan ook gebruik maken volgauto’s of een uitvaartbus. Het voordeel daarvan is dat men niet zelf hoeft te rijden. De chauffeur van de volgauto/uitvaartbus brengt de familie naar de uitvaartlocatie en brengt hen daarna ook weer naar huis.
Hieronder een greep uit ons aanbod van rouwvervoer. Heeft u andere wensen? Geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden

Rouwauto zwart

Rouwauto zilvergrijs

Rouwauto wit

Rouwauto Tesla

Rouwauto VW Bus

Rouwauto bordeaux

Open rouwauto Cadillac

Rouwfiets

Loopkoets

Rouwmotor Harley Davidson

Uitvaartbus

Rouwkoets

Rouwauto Mini

Volgauto zilvergrijs

Volgauto zwart

Volgauto wit