Uitvaartlocaties

Lokale uitvaartondernemer

Als lokale uitvaartondernemer kennen wij de weg in de uitvaartbranche in deze regio als geen ander. Van moderne crematoria, stijlvolle uitvaartcentra, tot een gemeentelijke begraafplaats en een plaatselijk kerkhof. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er in de regio zijn. Bij het regelen van een complete uitvaart komt er een aantal dingen kijken. Zo zijn de ligging en de sfeer van de locatie erg belangrijk voor de beleving van een uitvaart. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste locatie voor een passend afscheid.

In onze regio kunt u o.a. gebruik maken van de volgende uitvaartlocaties:

Crematorium Waerdse Landen, Heerhugowaard

Krusemanlaan 5, 1701 VN Heerhugowaard

Crematorium en uitvaartcentrum Waerdse Landen vindt u op de doorgaande weg van Heerhugowaard naar Obdam, naast de gemeentelijke begraafplaats. Bij Waerdse Landen is alles rondom de uitvaart op één locatie geregeld; het crematorium en uitvaartcentrum zijn praktisch gelegen naast de begraafplaats. Alles is aanwezig om het afscheid zo prettig mogelijk te maken. Zo beschikt het crematorium, naast een grote en een kleine aula, over een buitenaula: De Waerdse Tuin. Hier kan een mooi afscheid in de natuur worden georganiseerd.

Crematorium
Alkmaar

Meerweg 11, 1816 MG Alkmaar

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar is gevestigd aan de rand van Alkmaar, midden in het polderlandschap van de Egmondermeer. De locatie is uitstekend bereikbaar en heeft ruime parkeermogelijkheden. Het uniek ontworpen uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid een volledige uitvaart op één locatie te verzorgen.

Crematorium Schagen

Haringhuizerweg 3, 1741 NC Schagen

Het crematorium Schagen, ligt midden in het West-Friese polderlandschap, net buiten Schagen. Vanuit de aula heeft u een prachtig uitzicht over de mooie, grote vijver. Hierdoor ontstaat ook binnen het landelijke gevoel van de omgeving. Het crematorium beschikt zowel over een binnen- als een buitenaula. Muziek en licht zorgt voor een passende omgeving waarin u zich prettig voelt. Een aangename plek om in alle rust afscheid te nemen.

Crematorium Hoorn

Berkhouterweg 26, 1624 NT Hoorn

Gelegen aan de algemene begraafplaats op de Berkhouterweg biedt Crematorium Hoorn alle dienstverlening rondom een uitvaart onder één dak. Zowel overdag als in de avond bent u welkom in de sfeervolle ruimtes voor begrafenis- en crematieplechtigheden, condoleances en rouwbezoeken.

Crematorium Westerveld, Driehuis

Duin en Kruidbergerweg 2-6, 1985 HG Driehuis

Aan de voet van het Kennemer Duin in Driehuis ligt Begraafplaats & Crematorium Westerveld. Het is één van de eerste particuliere begraafplaatsen van ons land. En het eerste crematorium van Nederland is er gevestigd. De begraafplaats is een landschapspark in Engelse stijl; organisch, heuvelachtig en weelderig groen. Alle ruimte om er een geliefde te gedenken. Het voormalige landgoed, dat ruim 31 hectare groot is en tal van monumenten telt, heeft een heel eigen identiteit. Westerveld is een gedenkpark.

Crematiecentrum Westerhout

Zeestraat 214C, 1943 AE Beverwijk

Crematie Centrum Westerhout verzorgt de crematie in stilte. Dit houdt in dat de afscheidsceremonie voor nabestaanden op een zelf te kiezen locatie wordt gehouden.

Uitvaartcentra

Ons werkgebied kent diverse uitvaartcentra. Wij hebben hiervoor een samenwerking met collegiale uitvaart- ondernemers. Natuurlijk ligt de keuze voor welk uitvaartcentrum waarin u de uitvaart wilt laten verzorgen, bij u. Dat kan afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de woonplaats, het budget en/of de persoonlijke wensen. De meeste uitvaartcentra beschikken over een aula, sommige over een 24-uurs kamer. Er kan voor gekozen worden om hier ook de condoleance en de afscheidsdienst te houden.

Kerken

In onze regio kunt u voor het verzorgen van een uitvaart bij meerdere kerken terecht, welke soms ook over een eigen begraafplaats beschikken. Wij kennen de gebruiken in de kerken en houden zowel rekening met uw wensen als met de regels van de kerk. Er zijn ook kerken waar u het gebouw gewoon als uitvaartlocatie kunt gebruiken, zonder dat het een kerkelijke uitvaart is. Het gebruik van een kerk is niet altijd kosteloos.

Plechtigheid in een bijzondere locatie

Horecagelegenheden, buitenlocaties, een verenigingsgebouw, een museum, stadion of de eigen woning worden steeds vaker gekozen als locatie voor een afscheid. Samen met u kunnen we het heel persoonlijk maken en aankleden.